22. oktober 2021
Forfatteren Anne Klein fra Viby signerer bøger hos Bog & Idé på lørdag. Hun har noveller med i antologierne »Udenfor« og »Indenfor«. Foto: Bog & Idé
Forfatteren Anne Klein fra Viby signerer bøger hos Bog & Idé på lørdag. Hun har noveller med i antologierne »Udenfor« og »Indenfor«. Foto: Bog & Idé
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forfatter signerer bøger indenfor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forfatter signerer bøger indenfor
Roskilde - 14. oktober 2021 kl. 16:06

Den lokale forfatter Anne Klein, Viby, signerer bøger hos Bog & Idé på Stændertorvet i Roskilde lørdag den 16. oktober.

arrow Læs også: Bogreception var helt udenfor

Anne Klein har en novelle med i antologien »Indenfor«, der udkommer på Forlaget Brændpunkt og er en slags fortsættelse til antologien »Udenfor«, der udkom sidste år.

Hovedparten af forfatterne i de to antologier er de samme, og Anne Klein har bidraget til begge med novellerne »Krokodillen i baghaven« og »Kragerne«.

»Udenfor« begyndte som en novellekonkurrence, hvor forfatterne skulle skrive en novelle ud fra temaet »Udenfor«. Antologien udkom i november 2020, hvor nedlukningen gjorde det svært at promovere bogen.

Anne Klein fik dog arrangeret en udendørs bogreception foran Bog & Idé på Stændertorvet, hvor flere af de medvirkende forfattere deltog. Efterfølgende foreslog forlaget, at der blev udgivet endnu en antologi, men denne gang med temaet »Indenfor«.

På lørdag er hun på egen hånd og kan træffes klokken 12-13. En anden lokal forfatter, Lars Ahn fra Roskilde, er også med i begge antologier, men har ikke mulighed for at være til stede på lørdag.

Det vil i en periode være muligt at købe begge bøger til rabatpris i Bog & Idé.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk