6. juli 2020
Billede
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forældre klar til ungecafe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forældre klar til ungecafe
Roskilde - 19. august 2010 kl. 15:56
Af Helle Eriksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Roskilde: Ni forældre i Viby har meldt sig klar til at hjælpe til i den nye cafe for unge, der åbner 27. august. Cafeen skal drives af de frivillige forældre og ansatte fra Hjørnet Fritids- og Ungdomsklub, der står bag ideen.

- Vi vil gerne give de unge noget at tage sig til, så de ikke går rundt og laver hærværk. Jeg mener, vi har et ansvar for vores by. Det er vigtigt, at Viby er en tryg by, og det er vigtigt at vise, at der bliver taget hånd om tingene, siger Susanne Grantzau, der sammen med sin mand har tre sammenbragte børn på 8, 10 og 15 år.

Viby har gennem nogen tid har været plaget af unge, der drøner rundt på knallerter, hænger ud ved stationen og i lidt for høj grad eksperimenterer med hash. En ny cafe skal fungere som værested for de 14-18-årige og give dem et sted at komme - også selv om de måske har indtaget alkohol.

Projektet mangler stadig flere frivillige, og har man lyst til at hjælpe til i cafeen, kan man ringe eller skrive til Hjørnet Fritids- og Ungdomsklubs leder Brian S. Høiberg på 29 33 68 22 eller briansh roskilde.dk.

Indtil videre holder cafeen til i Viby Sj. Idrætscenters cafeteria og åbner første gang fredag og lørdag den 27. og 28. august klokken 20-01.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk