26. april 2019
Plan2 Byg A/S har kun en bolig tilbage i etape ét af boligerne på Skousbo-området. Hvis alt går vel, flytter de første beboere ind inden årsskiftet.
Plan2 Byg A/S har kun en bolig tilbage i etape ét af boligerne på Skousbo-området. Hvis alt går vel, flytter de første beboere ind inden årsskiftet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første etape af boliger på Skousbo er næsten udsolgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første etape af boliger på Skousbo er næsten udsolgt
Roskilde - 12. juli 2018 kl. 16:04
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I foråret købte Plan2 Byg A/S de to stor parceller, som Roskilde Kommune havde gjort klar på Skousbo-området i Viby. Den ene af de to ejere, Allan Aastrup kan konstatere, at salget går forrygende.

arrow Læs også: Første spadestik på Skousbo aflyst

- 12 ud af 13 boliger i første etape er solgt. Det er, som vi havde håbet på. Jeg havde for sjov sagt til de andre i projektet, at jeg solgte første etape, og så gik jeg på ferie og vil sælge anden etape efter ferien. Det lykkedes næsten. Vi er glade og tilfredse, fortæller Allan Aastrup.

Han forventer at det går lige så hurtigt med anden etape.

- Det tog lige så lang tid at sælge de første fire som de sidste otte boliger. Når først køberne kan se, at byggeriet er gået i gang, så går det stærkt, siger Allan Aastrup.

Plan2 Byg tripper for at komme i gang med selve opførelsen af boligerne, men papirarbejdet har taget lidt længere, end man havde regnet med.

- Det er stadig realistisk, at indflytningen bliver i december. Måske ikke den 1., men så den 20 eller noget i den retning. Jeg har sagt til køberne, at jeg først kan melde endeligt ud, når jeg har byggetilladelsen, siger Allan Aastrup, som regner med, at det sker lige efter sommerferien.

Så snart byggetilladelsen er i hus, begynder det egentlige byggeri.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde torsdag den 12. juli. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

arrow Byggeri med træ forsinker byudviklingen på Skousbo
05. oktober 2018 kl. 17:47 Opdateret: kl. 14:29
arrow Fem familier reddet ud af kattepine
16. september 2018 kl. 06:17 Opdateret: kl. 16:37
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk