17. april 2021
Politiet var ikke sådan til at narre, da en 26-årig mand fra Roskilde forsøgte at krybe om på bagsædet og lade som om, han ikke havde kørt bil, selvom han har mistet det på grund af hasarderet kørsel. Foto: Kenn Thomsen
Politiet var ikke sådan til at narre, da en 26-årig mand fra Roskilde forsøgte at krybe om på bagsædet og lade som om, han ikke havde kørt bil, selvom han har mistet det på grund af hasarderet kørsel. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fører sad på skødet bagi: »Det var ikke mig«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fører sad på skødet bagi: »Det var ikke mig«
Roskilde - 06. januar 2021 kl. 11:56

Selvom der var fire personer i bilen, stod førersædet gabende tomt, da politiet standsede den på Strandengen i Roskilde sent tirsdag aften.

arrow Læs også: Forulykket bil blokerede for trafikken

En patrulje havde bemærket, at bilen svingede fra Sct. Clara Vej og ind på vejen, hvor der er skiltet med indkørsel forbudt for andre end beboere. Det var nu ikke det, der fik en af de fire i bilen til at mærke angstens sved.

Betjentene nåede at bemærke, at en person klemte sig fra førersædet og om på bagsædet, hvor han satte sig på skødet af to passager og pure nægtede at have kørt bilen, da ordensmagten kom frem til vinduet.

Betjentene genkendte den 26-årige mand fra gadebilledet og fandt hurtigt ud af, at han har fået frataget kørekortet på grund af hasarderet kørsel, som førte til et færdselsuheld.

Trods den lille manøvre slap manden ikke for sigtelse for at køre bilen uden førerret - og for at overtræde indkørsel forbudt, da ingen i bilen boede på Strandengen.

Bilejeren, der sad på passagersædet foran, slap heller ikke, for det er ikke tilladt at overlade føringen af sin bil til en person uden kørekort.

arrow Fuld 18-årig uden kørekort endte i hegnet i »lånt« bil
21. december 2020 kl. 13:41 Opdateret: kl. 13:41
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk