25. august 2019
Anette Thorst har 15 års erfaring som fodterapeut og har i en årrække drevet Klinik for Fodterapi i Osted. Nu har hun udvidet med en klinik i Hyrdehøj-centret ved siden af fitnesscentret LifeClub. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Anette Thorst har 15 års erfaring som fodterapeut og har i en årrække drevet Klinik for Fodterapi i Osted. Nu har hun udvidet med en klinik i Hyrdehøj-centret ved siden af fitnesscentret LifeClub. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodterapeut fra Osted udvider i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodterapeut fra Osted udvider i Roskilde
Roskilde - 12. december 2018 kl. 14:37
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anette Thorst har ikke forladt Osted. Det er der åbenbart mange, som tror, fordi hun lige har åbnet Klinik for Fodterapi i Hyrdehøj-centret i Roskilde efter at have drevet Klinik for Fodterapi i Osted i en årrække.

Sidstnævnte har hun dog ingen planer om at lukke, ikke mindst fordi hendes ydernummer i Region Sjælland er knyttet til klinikken og ikke kan overføres til Roskilde, fordi det kun gælder i Lejre Kommune. Det betyder, at selv om det er muligt at få flere slags behandlinger på klinikken i Hyrdehøj, så bliver det uden tilskud fra det offentlige.

- Så det kommer nok til at tage lidt længere tid at få fyldt stolen op, siger hun.

Men det er så også det eneste minus, Anette Thorst kan se ved at åbne en klinik i Roskilde.

- Jeg kan ikke få flere dage i Osted, så det er en måde at ekspandere på. Der er ingen fodterapeut i Svogerslev, så jeg har et stort opland, og det gode ved Hyrdehøj-centret er, at der er en stor parkeringsplads, siger hun.

Anette Thorst ejer Klinik for Fodterapi sammen med Lise Sauer, og så har hun en terapeut, der lejer sig ind nogle dage om ugen, hvilket gør, at alle tider er taget. I Hyrdehøj er Anette Thorst eneejer af klinikken, mens Lise Sauer lejer sig ind. I denne måned nøjes Anette Thorst med at holde åbent om fredagen, men efter nytår vil hun have åbent mandag, onsdag og fredag.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk