2. december 2020
Roskildes turist-ansatte flyttes nu hurtigst muligt over i en ny struktur, så der atter kan komme gang i dette vigtige område.
Roskildes turist-ansatte flyttes nu hurtigst muligt over i en ny struktur, så der atter kan komme gang i dette vigtige område.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flyttedag for turistfolk - skifter til VisitFjordland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flyttedag for turistfolk - skifter til VisitFjordland
Opdateret 28. oktober 2020 kl. 12:33
Roskilde - 28. oktober 2020 kl. 12:09
Af Foto: Jan Partoft

Roskildes turist-ansatte skal nu straks overflyttes til det nye VisitFjordlandet, der med Thomas Mahler som chef, overtager denne opgave fra nytår. Den nye turist-organisation dækker både Roskilde, Lejre og Frederikssund med hovedkvarter i domkirkebyen.

Hidtil har de været ansat hos Erhvervsforum, der frem til årsskiftet har en kontrakt om at udføre turisme-opgaven for kommunen. Men her er arbejdsmiljøet nu blevet sådan, at tre ud af fire ansatte er væk - henholdsvis på barsel og med sygemelding pga. stress.

Ved at flytte ansatte til den nye turist-organisation med Thomas Mahler som direktør håber topledelsen på rådhuset nu på, at der atter kan komme gang i arbejdet på dette vigtige område.

Erhvervsindsats sendes i udbud

Hidtil har Erhvervsforum, som egentlig er en medlemsorganisation for virksomheder i hele Roskilde, også haft kontrakt med kommunen om at stå for erhvervsfremme og hjælp til iværksættere, der vil starte nye firmaer.

Denne opgave vil også blive sendt i udbud i løbet af foråret, så der fra sommer kan være en afklaring af, hvem som i fremtiden skal stå for denne vigtige opgave i Roskilde Kommune.

tk

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk