30. maj 2020
Der lå længe en Jysk i Ro?s Have, indtil butikken flyttede ud for enden af Industrivej. Der er blevet gættet flittigt på, hvad der mon så kom i butikken. Det viser sig, at det bliver Vordingborg Køkkenet, som flytter ind. Foto: Lars Ahn Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Der lå længe en Jysk i Ro?s Have, indtil butikken flyttede ud for enden af Industrivej. Der er blevet gættet flittigt på, hvad der mon så kom i butikken. Det viser sig, at det bliver Vordingborg Køkkenet, som flytter ind. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flytning: Kæmpe køkkenforretning i den gamle Jysk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flytning: Kæmpe køkkenforretning i den gamle Jysk
Roskilde - 08. januar 2019 kl. 16:03
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hører du til blandt dem, der har tænkt, hvem pokker der kunne finde på at rykke ind i det kæmpestore lokale, som Jysk efterlod tomt i Ro's Have, da de flyttede ud på Industrivej i Roskilde, så er der ingen grund til flere spekulationer.

arrow Læs også: Kæmpebutik satte spaden i jorden: Vi åbner til november

I sidste halvdel af marts måned slår Vordingborg Køkkenet nemlig dørene op til det, de selv kalder Roskildes absolut største køkkenforretning.

- Det er alt sammen meget nyt. Vi arbejder med åbning i uge 10-12. Mere præcist kan det ikke siges på nuværende tidspunkt, siger administrerende direktør i Vordingborg Køkkenet, Hjalmar Skovholm Hansen.

Vordingborg-direktøren kalder flytningen at »gå all in«.

- Det er helt klart en bedre beliggenhed end der, hvor vi ligger i dag. Der er også et meget større gennemtræk af mulige kunder. Man kommer til at køre rigtig langt, hvis man vil se et større udvalg af køkkener end i vores nye butik i Roskilde, siger han.

Vordingborg Køkkenet har ifølge direktøren ligget 20-25 år på den nuværende placering på Darupvang og har i et stykke tid set sig om efter et nyt lokale i Roskilde.

- Vi fik tilbudt at flytte med ud til Bauhaus, men vi takkede nej. Vi synes ikke, at beliggenheden er den bedste, og da den her mulighed med Ro's Have kom, så kunne vi se mange muligheder. Mest fordi beliggenheden er fænomenal, men også fordi vi kommer til at kunne præsentere et meget stort udvalg i vores nye butik, siger Hjalmar Skovholm Hansen.

Den større butik betyder også, at Vordingborg Køkkenet er i gang med at ansætte lidt flere folk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk