24. februar 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere vidner til overfald men ingen anmeldelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere vidner til overfald men ingen anmeldelse
Opdateret 23. januar 2020 kl. 11:13
Roskilde - 23. januar 2020 kl. 11:02
Af Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En hel del bilister så onsdag aften det, der lignede et voldsomt overfald på en ældre mandlig bilist på Østre Ringvej i Roskilde.

arrow Læs også: Voldelig lastbilchauffør fundet

Manden, der efter sigende blev overfaldet, har dog ikke meldt overfaldet til politiet, mens kun et vidne har taget kontakt til politiet og fortalt om episoden.

Ifølge vidnet var det en lastbilchauffør, der overfaldt bilisten. Det skete helt præcist i krydset mellem Østre Ringvej og Trekroner Alle/Østbyvej, hvor en lastbil stoppede for rødt lys med en personbil bag sig.

Ud af lastbilen steg chaufføren, der gik hen til personbilen, rev førerdøren op og stak overkroppen ind i kabinen. Vidnet fortalte politiet, at det så ud som om, at lastbilchaufføren flere gange slog den mandlige fører af personbilen. Udover den mandlige fører, vidnet mente var mellem 60 og 70 år gammel, sad der også en kvindelig passager på forsædet ved siden af.

Føreren af en anden lastbil var lige ved at stoppe for at gribe ind, da den voldelige lastbilchauffør vendte tilbage til sin egen lastbil og kørte videre.

Selvom politiet ikke har modtaget nogen anmeldelse fra den ældre billist, der blev overfaldet, gemmer man vidnets forklaring, hvis billisten senere skulle henvende sig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk