6. august 2020
To gange i sidste uge holdt politiets fotovogn på Køgevej. Mandag var det et stativ, som var sat frem. Alle tre dage er rigtig mange bilister blevet fanget i at køre for stærkt. Foto: Thomas Olsen
To gange i sidste uge holdt politiets fotovogn på Køgevej. Mandag var det et stativ, som var sat frem. Alle tre dage er rigtig mange bilister blevet fanget i at køre for stærkt. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere hundrede bilister blitzet på Køgevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere hundrede bilister blitzet på Køgevej
Roskilde - 10. december 2019 kl. 11:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Farten er alt for høj på Køgevej i området ved Darupvej. Her må bilisterne højst køre 50 kilometer i timen, men det vælger rigtig mange at ignorere, når de kører syd på.

arrow Læs også: Hver 8. bilist på Køgevej kører for hurtigt

Det kan dog blive en dyr fornøjelse. I samarbejde med Roskilde Kommune ønsker politiet at sænke hastigheden på strækningen, og derfor har politiets fotovogn været forbi tre gange på fire dage.

Det har givet et stort antal sager og en del arbejde for politiet,

I sidste uge blev 1760 biler kontrolleret torsdag fra klokken 6.27-12.10, heraf blev 115 blitzet. Den højeste hastighed blev målt til 89 kilometer i timen.

Fredag var fotovognen på plads igen, men det blev det ikke bedre af. I tidsrummet 6.43-13.17 blev 2151 biler kontrolleret, og her blev 111 blitzet.

Så skulle man tro, at bilisterne var begyndt at lære det, men det er ikke billedet, når man ser resultatet af mandagens kontrol.

Her blev 3231 biler kontrolleret, 458 blev blitzet og højeste hastighed blev målt til 90 kilometer i timen. Det har givet 71 klip og to sager om betinget frakendelse.

På eller i nærheden af målestedet er der gennem tiden sket flere færdselsuheld, ligesom der er flere lysreguleringer i nærheden. Derfor sker der nu en indsats for at få farten ned.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk