20. april 2021
Der er bunker af legetøj i fjordcentret, der gives gratis væk. Men legetøjet er kun en lille del af de ting, der er kommet ind, for der er også både tøj, køkkenting, elektronik, sko og meget, meget mere, fortæller Tanja Nørgaard Christiansen.
gallery icon

Se billedserie

Der er bunker af legetøj i fjordcentret, der gives gratis væk. Men legetøjet er kun en lille del af de ting, der er kommet ind, for der er også både tøj, køkkenting, elektronik, sko og meget, meget mere, fortæller Tanja Nørgaard Christiansen.
Foto: Malene Koops Grønborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjordcentret bugner af gratis ting

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjordcentret bugner af gratis ting
Roskilde - 23. december 2013 kl. 15:12
Af Malene Koops Grønborg

Jyllinge: Dyner, puder, tøj, sko, legetøj og julepynt er bare nogen af de ting, der i øjeblikket fylder det gamle fjordmuseum, Fjordcenter Jyllinge, hvor de tre kvinder Tanja Nørgaard Christiansen, Vibe Bendix og Jeanita Nowak Lund har startet en gratis bazar, hvor alle de familier, der har mistet masser af deres ejendele i stormfloden, kan komme og hente ting - helt gratis. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

arrow Læs også: Kommune indkalder til stormøde om stormflod

- Vi har simpelthen fået så mange ting, og hele museet bugner af legetøj, tøj og alt muligt, som folk har givet, fortæller Tanja Nørgaard Christiansen.

Flere forretninger i Egedal Centret har også doneret ting, ligesom man også har ansøgt Lego om at støtte med legetøj til børnene, og søndag leverede de flere paller kasser fyldt med nyt Lego.

Alle er velkomne til at komme at se, om der er noget, man kan bruge, men indtil nu har der ikke været så meget afsæt i tingene.

- Jeg ved ikke rigtigt, om folk måske synes, det er lidt pinligt. Men vi har valgt at have det her i museet, hvor man kan være lidt i fred, i stedet for at det skulle være nede i hallen (Jyllingehallen, red.), siger Tanja Nørgaard Christiansen.

- Men der har da været nogen forbi, og der har netop været en, der kom for en ven, som simpelthen ikke kunne overskue det lige nu. Men vi håber, at budskabet spredes, for vi har så mange gode ting, som folk har givet gratis og har foræret for at hjælpe de ramte, siger hun.

Bazaren i Fjordcenter Jyllinge har åben igen den 25. december klokken 10-14, den 26. december er der lukket, men så åbnes der op igen den 27. og 28. december også fra 10-14.

- Og hvordan der så er åbent efter det, finder vi ud af i løbet af ugen, siger Tanja Nørgaard Christiansen.

arrow Beboere flygtede fra hus og hjem
23. december 2013 kl. 14:28 Opdateret: kl. 13:51
arrow Se billederne: Flere hundrede hjalp med at rydde op
23. december 2013 kl. 13:57 Opdateret: kl. 13:51
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk