20. januar 2021
Den 1. juli åbner VSA Autodele en ny afdeling på Betonvej 9 i Roskilde, som bliver virksomhedens første egentlige konceptbutik.
Den 1. juli åbner VSA Autodele en ny afdeling på Betonvej 9 i Roskilde, som bliver virksomhedens første egentlige konceptbutik.
Foto: Bjarne Rosnell Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Firma med autodele skifter navn og åbner afdeling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Firma med autodele skifter navn og åbner afdeling
Roskilde - 30. juni 2020 kl. 19:23

VSA Autodele åbner den 1. juli en ny afdeling i Roskilde, der har adresse på Betonvej 9 i byens østlige industrikvarter, som rent logistisk ligger godt placeret tæt på Holbækmotorvejen og de øvrige indfaldsveje i Roskilde-området.

VSA-afdelingen i Roskilde er etableret for at servicere de mange professionelle autoværksteder i lokalområdet, så de kan få leveret reservedele og andre materialer i en fart. Bygningen på 1000 kvadratmeter er renoveret fra inderst til yderst og står nu klar som en helt ny VSA-konceptbutik med alle relevante faciliteter, varebiler og medarbejdere.

Med afdelingen i Roskilde består den familieejede virksomhed VSA Autodele nu af syv sjællandske afdelinger, 32 varebiler på vejene og over 75 medarbejdere i alt. VSA har netop ansat 53-årige Kim Nielsen til at stå i spidsen for Roskilde-afdelingen, og han har tidligere været med til at opbygge en anden virksomhed i selvsamme bygninger. Den daglige leder bliver Tim Blomsterberg, 49 år.

- Vi har valgt Roskilde, da domkirkebyen ligger centralt placeret på Sjælland. Vores nye adresse gør det muligt at flytte varer rundt endnu hurtigere og dermed øge servicegraden over for vores kunder. Vi håndterer over 150.000 varenumre til alle bilmærker fra et fælles IT-system, og kan hurtigt skaffe præcis den reservedel, som værkstedet mangler, siger administrerende direktør Jan Brandt Nielsen fra VSA, som er det nye navn for Vestsjællands Autodele ApS og Theis Bendtsen Lyddæmper Central ApS.

Sidstnævnte havde i forvejen afdelingen på Betonvej 9. VSA Autodele vil holde en åbningsreception på adressen i Roskilde, når Covid-19 reglerne tillader det.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk