19. november 2019
David Furland Ree fra Roskilde var med til at stifte rengøringsplatformen Cleady, som blev kendt efter at have været med i »Løvens hule«. Efter konkursen er virksomhedens aktiviteter blevet overtaget af konkurrenten Happy Helper. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

David Furland Ree fra Roskilde var med til at stifte rengøringsplatformen Cleady, som blev kendt efter at have været med i »Løvens hule«. Efter konkursen er virksomhedens aktiviteter blevet overtaget af konkurrenten Happy Helper. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Firma fra »Løvens hule« konkurs: Kunder overtaget af konkurrent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Firma fra »Løvens hule« konkurs: Kunder overtaget af konkurrent
Roskilde - 14. juni 2019 kl. 14:37
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Halvanden uge efter at rengøringsplatformen Cleady gik konkurs, er virksomhedens aktiviteter blevet overtaget af konkurrenten Happy Helper.

arrow Læs også: På vej videre fra løvens hule

- Det er trist at se en konkurrent gå konkurs. Vi har talt med advokaten, der står for konkursboet og sikrer nu, at der bliver taget ordentlig hånd om alle Cleadys brugere. Vi arbejder hårdt på at overføre dem til Happy Helper så gnidningsfrit som muligt. Vi går ind og tager ansvar overfor Cleadys brugere, og samtidig står vi nu endnu stærkere som markedsleder indenfor formidling af privat rengøring, da vi overtager aktiviteterne fra vores næststørste konkurrent. Vores største konkurrent er fortsat sort arbejde, siger Happy Helpers CEO, Dennis Forchhammer, i en pressemeddelelse.

Cleady blev stiftet af David Furland Ree fra Roskilde og Jesper Eiby Christoffersen og blev for alvor kendt, da virksomheden medvirkede i sæson to af DR-programmet »Løvens hule« i december 2016, hvor ejeren af Combi Service, Birgit Aaby-Bruun, gik ind som investor. Både Cleady og Happy Helper er digitale platforme, der formidler kontakt mellem private, der enten ønsker hjælp eller udføre rengøring, havearbejde eller andre praktiske opgaver.

Happy Helper oplyser, at prisen for virksomhedsoverdragelsen er 150.000 kroner, hvilket virksomheden i en pressemeddelelse betegner som »en god pris«. Cleadys aktiviteter består blandt andet af 1300 kunder, og firmaet havde i maj en omsætning på cirka 450.000 kroner. Ingen af de ansatte hos Cleadys vil blive overtaget af Happy Helper. Cleadys brugere henvises til at kontakte Happy Helper på support@happyhelper.dk eller tlf. 89 88 31 88.

arrow 2400 nye brugere efter tv-optræden
12. december 2016 kl. 18:07 Opdateret: kl. 12:48

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk