23. oktober 2020
Krydset Lindenborgvej/Stamvejen har givet en del buler, hvilket dette billede fra december 2018 er et eksempel på. I morges begyndte så vejarbejdet med at lave en rundkørsel på stedet. Det gav en træls morgen for mange bilister. Foto: Lars Kimer
Krydset Lindenborgvej/Stamvejen har givet en del buler, hvilket dette billede fra december 2018 er et eksempel på. I morges begyndte så vejarbejdet med at lave en rundkørsel på stedet. Det gav en træls morgen for mange bilister. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire kilometer lang kø - vejarbejde færdig til marts

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire kilometer lang kø - vejarbejde færdig til marts
Roskilde - 05. november 2019 kl. 10:50
Af Lars Kimer

Adskillige bilister blev her til morgen fanget i kø på Lindenborgvej på vej til arbejde. Køen strakte sig ifølge DAGBLADET's oplysninger så langt som de fire kilometer til Gevninge fra Svogerslev.

arrow Læs også: Ny rundkørsel er allerede klar til indvielse

Og hvad var så årsagen til dette »sammenbrud«?

I dag var premieredagen på hvad bilisterne kan »glæde« sig til fra nu af og til omkring 1. marts. Der er nemlig trykket start på etableringen af en rundkørsel ved Svogerslev, hvor Stamvejen møder Lindenborgvej.

Rundkørslen har været et meget stort ønske blandt borgerne i Svogerslev, da der i krydset har været en hel del uheld. Men at etableringen af en rundkørsel skal tage fire måneder, lyder jo af meget.

- Det lyder af længe, men vi bliver nødt til at opretholde muligheden for at køre på strækningen, imens vi bygger, og det gør projektet noget langstrakt. Vi har måttet sætte trafiklys op. Alternativet var, at vi lukkede strækningen, og det mente vi heller ikke var en optimal løsning, siger projektleder Christina Bakkegaard fra Roskilde Kommune.

Så længe der er vejarbejde på strækningen, kan bilister, som kommer vestfra, med fordel benytte Holbækmotorvejen, alternativt dreje ind ad Lyngageren til Lindenborg Alle. Lindenborg Alle vil også være at foretrække for bilister, som kommer fra Lejre-Gevninge-området.

- Vi holder løbende øje med, hvordan det går på strækningen, og vi er hele tiden i dialog med vores entreprenør om at få optimeret lysreguleringen, for vi skal have trafikken til at glide bedst muligt. Det gik så ikke så godt i morges, men jeg kan forstå, at der var et trafikuheld på Holbækmotorvejen, som absolut ikke gjorde trafiksituationen bedre, siger Christina Bakkegaard.

arrow Rundkørsel kan stå færdig en måned tidligere
20. december 2019 kl. 08:49 Opdateret: kl. 08:49
arrow Byggeri af rundkørsel begynder lige efter efterårsferien
07. september 2019 kl. 07:37 Opdateret: kl. 18:55
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk