3. juni 2020
Svendsen Sport i Gadstrup er blandt de to finalister, som kan vinde Roskilde Erhvervspris 2019. Hans Maasbøl har været administrerende direktør for virksomheden i Gadstrup siden 2017, efter at stifteren Lars Erik Svendsen solgte sit livsværk til kapitalfonden Maj Invest. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Svendsen Sport i Gadstrup er blandt de to finalister, som kan vinde Roskilde Erhvervspris 2019. Hans Maasbøl har været administrerende direktør for virksomheden i Gadstrup siden 2017, efter at stifteren Lars Erik Svendsen solgte sit livsværk til kapitalfonden Maj Invest. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Finalister fundet til Roskilde Erhvervspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finalister fundet til Roskilde Erhvervspris
Roskilde - 07. november 2019 kl. 11:17
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver lystfiskerudstyr mod luksushøjtalere, når Roskilde Erhvervspris 2019 skal uddeles. I år var 11 virksomheder nomineret, og nu har en udvælgelseskomité barberet feltet ned til to finalister, som er Svendsen Sport i Gadstrup og System Audio i Himmelev. Vinderen bliver kåret ved en afstemning mellem deltagerne på Roskilde Kommunes nytårskur for erhvervslivet midt i januar 2020.

arrow Læs også: Højttalerfirma vandt erhvervspris: Slut med at kede borddamer

Svendsen Sport er en af de ledende udbydere af sportsfiskerudstyr i Europa og har de to seneste år haft en omsætning på over 400 millioner kroner. Virksomheden er dog ikke så kendt herhjemme, da størstedelen af dens marked, 95 procent, befinder sig i udlandet.

System Audio har ligeledes gjort sig bemærket i udlandet med sine højtalere og har vundet adskillige priser og kåringer. For eksempel blev firmaets SA legend 40 silverback sidste år kåret til årets højttaler af det tyske magasin HiFi Test.

Roskilde Erhvervspris gives til en virksomhed i Roskilde Kommune, der i særlig grad har skabt vækst og udvikling i det lokale erhvervsliv, og som bidrager til en positiv branding af Roskilde. Sidste års erhvervspris gik til CP ApS i Viby.

Udvælgelseskomitéen bestod af Roskildes borgmester Tomas Breddam, ErhvervsForums direktør Lara Klingbeil, CEO for Rias A/S Henning Hess, redaktionsleder på Dagbladet Roskilde Lars Ahn Pedersen, salgschef på Roskilde Avis Patrick Holbek, administrerende direktør for CP ApS Julie Bruun og erhvervsdirektør for Danske Bank Jesper Steen Christensen.

arrow Glaskunstner står bag dette års erhvervspris
02. januar 2020 kl. 09:15 Opdateret: kl. 09:15
arrow Højttalerfirma er første nominerede til erhvervspris
15. februar 2019 kl. 13:17 Opdateret: kl. 11:57
arrow Sød musik mellem kunstmuseum og højttalerfirma
18. januar 2019 kl. 16:44 Opdateret: kl. 12:08
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk