23. marts 2019
Murat Ünsal er filialdirektør i Alm. Brand i Roskilde og har aldrig følt, at hans tyrkiske baggrund har spændt ben for hans muligheder. Det har janteloven til gengæld. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Murat Ünsal er filialdirektør i Alm. Brand i Roskilde og har aldrig følt, at hans tyrkiske baggrund har spændt ben for hans muligheder. Det har janteloven til gengæld. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Filialdirektøren med de tyrkiske rødder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Filialdirektøren med de tyrkiske rødder
Roskilde - 15. september 2018 kl. 10:48
Af Annika Jeppesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Målrettethed, energi og indre drive. Sådan beskriver 45-årige Murat Ünsal sig selv. Både det mørke hår og det blå jakkesæt sidder, som det skal på filialdirektøren i Alm. Brand i Roskilde.

Intet er tilfældigt ved denne mand, og det er der en helt særlig grund til. Han plejer nemlig at spørge sig selv og andre, om det er tilfældigheder eller en selv, der styrer showet. For det skulle helst være det sidste.

- Jeg har altid levet efter, at man er sin egen lykkes smed. Du skaber din egen succes. For der er ikke nogen, der kommer og skaber den for dig. Derfor er der heller ikke noget, der er tilfældigt. For du vælger selv, hvilken vej du vil gå, siger han.

Personligt valgte han den vej, der førte ham til Alm. Brand. Der har han været de sidste syv år, hvor han flittigt har arbejdet sig op. Han har været filialdirektør i Roskilde siden januar 2017 og er også fast tilknyttet filialen i Køge som direktør to dage om ugen.

Selvom Murat Ünsal aldrig har følt sig som en udlænding med tyrkisk baggrund, så har han til gengæld stødt på janteloven flere gange igennem sit arbejdsliv.

- Alm. Brand er det eneste selskab i alle de selskaber, som jeg har været i, der faktisk har givet mig denne her mulighed og banet vejen. De har ikke gået op i jantelov og spærret ben for dem, der kan noget. Det har betydet rigtig meget for mig, fortæller han eftertænksomt.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde lørdag den 15. september. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk