28. februar 2020
10 millioner gange er hittet fra de to knægte hørt på Youtube. Efter deres koncert var køen lang for at få autografer og selfies. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

10 millioner gange er hittet fra de to knægte hørt på Youtube. Efter deres koncert var køen lang for at få autografer og selfies. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival-weekend åbnet med mælkedrenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival-weekend åbnet med mælkedrenge
Opdateret 16. august 2019 kl. 18:18
Roskilde - 16. august 2019 kl. 15:33
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Der er ikke mere mælk.« Sig den sætning til et barn eller en ung, og de vil straks kunne hele teksten og nævne navnene Mika og Tobias. Spørger man i den ældre generation, er de to knægte nærmest ukendte.

På Youtube har de to unge mænd høstet 10 millioner klik på sangen, og den vakte da også genlyd på Jyllinge Festival-pladsen, længe efter at de to var gået af scenen.

Imens borgmester Tomas Breddam fik talt sig igennem ønskerne for byens nye skole og fik sagt god vind til festivalen, stod de unge i kø for at få autografer og selfies med »mælkedrengene« i en kø så lang.

På pladsen var der et mylder af liv, for Nordskolen, som Jyllinges nye skole hedder, havde inviteret sig selv til Jyllinge Festival. Alle 1300 elever havde fået fri og kunne deltage i festlighederne fredag eftermiddag, hvor den stod på kage og sodavand.

Fra scenen gjorde den nye skoleleder, Brian Venneberg, sit til at få sat gang i pladsen med et »Nordskolen! Er I der?«

Ungerne kvitterede med et højt og rungende »jaaaa«.

- Vi skal skabe den største, bedste og eneste skole i hele Jyllinge, og vi skal gøre det sammen. Men ingen har gjort det før os, så vi skal bruge noget tid på at øve os og blive gode til alt det nye, lød det fra skolelederen, inden han gik af scenen og overlod den videre underholdning til lærerbandet fra Nordskolen, som meget passende lagde ud med at spille »I will survive«. Og det må man dg håbe, at Nordskolen gør, eventuelt »For evigt« som var lærer bandets andet nummer.

Lørdag er hovednavnene på festivalen Søs Fenger klokken 16.30, Nabiha klokken 19.00 og U2-kopibandet Die Herren, der spiller fra klokken 21.45.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk