28. maj 2020
Det var i området omkring Dream City, festivalvagter fattede mistanke til rumænerne, der viste sig at ligge inde med et stort antal stjålne mobiltelefoner. Foto: Anders Ole Olsen
Det var i området omkring Dream City, festivalvagter fattede mistanke til rumænerne, der viste sig at ligge inde med et stort antal stjålne mobiltelefoner. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival-rumænere i telt med tyvekoster frifundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival-rumænere i telt med tyvekoster frifundet
Roskilde - 20. september 2017 kl. 06:28
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om der var masser af tyvekoster, hvor de sov, endte det med, at begge tiltalte blev frifundet, da to mænd var i retten efter at være blevet anholdt på Roskilde Festival for tyveri.

arrow Læs også: Pludselig romalejr skabte utryghed

De to tiltalte er henholdsvis 25 og 36 år og begge fra Rumænien, og de blev anholdt ved Dream City sammen med tre landsmænd. Alle befandt sig ved to telte, hvoraf det ene viste sig at indeholde en rygsæk, der blandt andet indeholdt 17 mobiltelefoner, tre punge, cash card til festivalen og meget andet.

I retten nægtede begge de tiltalte at kende noget som helst til tyvekosterne. Deres forklaringer var dog hverken sammenhængende eller overbevisende, men frifundet blev de nu alligevel.

I forbindelse med anholdelsen havde politiet nemlig først ransaget det ene telt, dernæst det andet, hvor tyvekosterne var, hvilket betød, at der var en periode, hvor teltet havde været uden opsyn. Dertil kom, at rumænernes fingeraftryk ikke var på nogen af de stjålne effekter. Derfor blev begge rumænere frifundet.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

arrow 35 rumænere uden gyldig billet
30. juni 2019 kl. 10:15 Opdateret: kl. 10:15
arrow Rumænerne har taget føringen
27. juni 2016 kl. 13:15 Opdateret: kl. 12:32
arrow Festivaltyve udvist
30. juli 2015 kl. 07:27 Opdateret: kl. 15:49
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk