23. august 2019
Alt tyder på, at Roskilde Festival også får udsolgt i år. Efter offentliggørelsen af Eminem er endagsbilletter til onsdagen allerede udsolgt, og salget af partoutbilletter har aldrig været højere så tidligt på året. Foto: Thomas Olsen
Alt tyder på, at Roskilde Festival også får udsolgt i år. Efter offentliggørelsen af Eminem er endagsbilletter til onsdagen allerede udsolgt, og salget af partoutbilletter har aldrig været højere så tidligt på året. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival-billetsalg sætter tidlig rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival-billetsalg sætter tidlig rekord
Roskilde - 31. januar 2018 kl. 12:48
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Offentliggørelsen af den amerikanske rapper Eminem som et af hovednavnene har i den grad sat fart på salget af billetter til årets Roskilde Festival. Det store scoop blev annonceret mandag formiddag, og mindre end 48 timer senere kunne festivalen melde udsolgt af endagsbilletter til onsdag den 4. juli - dagen hvor Eminem er sat til at spille på Orange Scene, hvilket samtidig bliver hans første koncert i Danmark.

arrow Læs også: Det gik hurtigt: Roskilde Festival melder udsolgt

Men der meldes også om godt gang i salget af partoutbilletter til hele festivalen, der i år finder sted fra lørdag den 30. juni til lørdag den 7. juli. Faktisk meddeler Roskilde Festival, at salget af partoutbilletter i øjeblikket sætter rekord og aldrig har været højere på denne tid af året, hvor der stadig er fem måneder til, campingområderne åbner.

- Det forrygende billetsalg understreger virkelig Eminems helt særlige status blandt vores deltagere. Det bliver hans første koncert på dansk jord, og vi mærker i den grad, at det er en enestående begivenhed, som man ikke vil gå glip af. Vi oplever samtidig et markant løft i salget af partoutbilletter. Så det er tydeligt, at Eminem i selskab med navne som Gorillaz, Cardi B og Bruno Mars også går lige i hjertet hos de mange tusinder, som går efter den fulde Roskilde-oplevelse, siger Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde.

Onsdag den 31. januar indledte festivalen desuden salget af særlige boformer, hvis man ikke ønsker at bo på de almindelige campingområder sammen med hovedparten af festivalgæsterne.

I stedet kan man reservere plads i stilleområder, købe allerede opslåede telte eller bo sammen med andre, der selv medbringer motorcykel, bus eller campingvogn.

Udvalget byder også på et stærkt begrænset antal telthuse med gulv eller de helt nye beduin-telte, hvor selv sengene følger med.

arrow Millionoverskud til Roskilde Festival
08. april 2018 kl. 09:19 Opdateret: kl. 09:19
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk