17. oktober 2019
Som det ses, dyrkes der sex på Roskilde Festival, men desværre er det ikke i alle tilfælde, at der er enighed mellem parterne om, hvad der skal foregå. Foto: Kenn Thomsen
Som det ses, dyrkes der sex på Roskilde Festival, men desværre er det ikke i alle tilfælde, at der er enighed mellem parterne om, hvad der skal foregå. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem voldtægter anmeldt på festivalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem voldtægter anmeldt på festivalen
Roskilde - 01. juli 2016 kl. 19:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Lars Ahn Pedersen
Med fem anmeldte voldtægtssager ser Roskilde Festival 2016 ud til at være på vej mod en kedelig rekord, da det er mere end de tre foregående år til sammen.

arrow Læs også: Til kamp mod sexismen på festivalen

Men ifølge Midt- og Vestsjællands Politi skyldes stigningen en ny måde at registrere disse sager på. Tidligere blev de først registreret som en undersøgelsessag og blev kun til en egentlig voldtægtssag, hvis der blev anholdt en mulig gerningsmand. Det er nu ændret, så sagerne allerede registreres som en voldtægt ved anmeldelsen.

Ellers er status, at politiet fredag klokken 14.30 havde modtaget otte anmeldelser om vold, hvilket er det højeste antal siden 2011.

Til gengæld er der sket et fald i antallet af tyverier fra campingområdet. I 2015 modtog politiet 783 anmeldelser, men fredag eftermidag var tallet nede på 118. Erfaringen siger dog, at mange venter med at anmelde tyverier til, de er kommet hjem fra festivalen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk