25. marts 2019
Kunstneren Kim Michael og hans søn Joshua Hansen står sammen bag kunst- og skoprojektet Zinktwo. Det indeholder blandt andet specialudgaver af skoen, hvor udsmykningen er baseret på et af Kim Michaels malerier. De specialdesignede udgaver laves kun i 999 par. Foto: Lars Ahn Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Kunstneren Kim Michael og hans søn Joshua Hansen står sammen bag kunst- og skoprojektet Zinktwo. Det indeholder blandt andet specialudgaver af skoen, hvor udsmykningen er baseret på et af Kim Michaels malerier. De specialdesignede udgaver laves kun i 999 par. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Far og søn vil føre drømme ud i livet med deres sko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Far og søn vil føre drømme ud i livet med deres sko
Roskilde - 17. november 2018 kl. 07:55
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kunstneren TheZinker alias Kim Michael fra Roskilde er vant til at tænke stort. Han vakte opsigt med skulpturen »Nøglen til fremtiden« på Nordre Toldbod i København, og han har tidligere fortalt om de gigantiske bygningsværker, han drømmer om at få opført.

arrow Læs også: Kunstner designer ny sko sammen med sin søn

Men hans seneste projekt, Zinktwo, bliver måske det, der bogstavelig talt kommer til at sætte det største aftryk, og er det, han er allermest stolt over. For modsat tidligere er han denne gang ikke alene om det, men har udviklet det sammen med sin søn, Joshua Hansen.

Med Zinktwo har de to kastet sig ud i et eventyr, der betyder, at Kim Michaels værksted i Roskilde lige nu er fyldt med skotøjsæsker.

For far og søn har udviklet en sko med ordene »Vizionary« og »Dreamer« som mønster på sålerne. Skoene fås i en almindelig udgave i hvid, sort og brun, kaldet »Raw«, men kan også købes i specielle udgaver, »Originalz«, der er baseret på Kim Michaels malerier. Hvert par sko er desuden udstyret med en nummerplade, der er unik.

For Zinktwo er ikke bare en sko, hvis mønster danner ord. Kim Michael og Joshua Hansen vil med deres projekt minde folk om, at man aldrig er for gammel til at drømme, men at man også skal agere på det.

- Jeg håber, det her univers får folk til at tænke på deres drømme og vove at føre dem ud i livet. For de fleste er drømmen, når deres arbejdsliv og almindelige liv smelter sammen, siger Kim Michael.

Joshua Hansen ser Zinktwo som en videreudvikling af sin fars Z-univers, som han har dyrket i sin kunst i årevis.

- Zinktwo bygger på de samme værdier som Z-universet, men her er det bare gjort mere håndgribeligt, hvor det tidligere har været ret abstrakt. Med skoene kan vi nå ud til at bredere og mere ungdommeligt publikum, end vi kan med kunsten, siger han.

arrow Roskilde-kunstner: Zink for dig selv og husk at koble fra
07. november 2017 kl. 06:33 Opdateret: kl. 12:00
arrow Kunstner holder ophørsudsalg
23. august 2016 kl. 15:05 Opdateret: kl. 11:53

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk