17. februar 2020
Pernille og Poul Offersen på Christiansborg, hvor de talte ved trafiksikkerhedskonferencen. Senere på året udkommer deres fælles bog om deres sorg. Foto: Steen Østbjerg
gallery icon

Se billedserie

Pernille og Poul Offersen på Christiansborg, hvor de talte ved trafiksikkerhedskonferencen. Senere på året udkommer deres fælles bog om deres sorg. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Far og datter skriver bog om sorgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Far og datter skriver bog om sorgen
Roskilde - 14. april 2018 kl. 09:32
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad gør man, når man med ét slag bliver ramt af den største sorg, man kan forestille sig?

arrow Læs også: Far til trafikdræbt: Fjern vejtræer

Det kan Pernille og Poul Offersen tale med om. De er søster og far til Kenni Koustrup Offersen, en af de fire unge mænd, der i februar 2012 mistede livet i en trafikulykke på Køgevej på vej hjem til Havdrup efter en tur i byen.

Pernille Offersen - i dag 19 år og gymnasieelev i Viby J. - og Poul Offersen nøjes ikke med at tale om det. De er også ved at skrive en bog om det. Den udkommer efter sommerferien.

Beretningerne i bogen er personlige og handler om bearbejdelsen af sorgen og om hvordan man finder plads og glæde i livet efter at have mistet en af sine dyrebareste.

- Mennesker er vidt forskellige og tackler den slags ting forskellige. Derfor prøver vi heller ikke at give svar på, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert. Vi fortæller bare vores historie, og så håber vi, den kan bruges til noget for alle de mange, der oplever sorg i deres liv, siger Poul Offersen.

- Mine oplevelser er jo meget anderledes, for jeg var kun 13 år, da ulykken skete, og det er nogle helt andre faktorer, der spiller ind for et barn, end det er for en voksen, supplerer Pernille Offersen, der også er blevet Live-ambassadør for Rådet for Sikker Trafik.

Far og datter har desuden et foredrag, som de tager ud med til efteråret. Pernille og Poul Offersen kan også følges i facebookgruppen Du som er i himmelen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

arrow Selv for de bedste kan det gå galt
10. september 2012 kl. 12:58 Opdateret: kl. 06:49
arrow Hjerteskærende scener ved kisterne
03. marts 2012 kl. 16:59 Opdateret: kl. 09:26
arrow Farvel til Sebastian, Kenni, Christian og Martin
03. marts 2012 kl. 16:49 Opdateret: kl. 09:27

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk