18. oktober 2019
Yes - glæde på Roskilde-bænken.  Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Yes - glæde på Roskilde-bænken. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fantastisk resultat: Roskilde tæt på 1. division igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fantastisk resultat: Roskilde tæt på 1. division igen
Opdateret 08. april 2019 kl. 08:51
Roskilde - 07. april 2019 kl. 19:42
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring 100 tilskuere havde det ikke ret morsomt på den ene langside i den gamle af de store opvisningshaller i Roskilde Kongrescenter søndag aften.

De holdt med de mandlige håndboldspillere fra Aars, som var på besøg for at møde Rasmus Svanes unge tropper i den første indledende kvalifikationskamp om oprykning til 1. division.

Til gengæld havde mere end 500 tilskuere på den anden langside en fest, for det var en ren eksplosion af energi og opfindsom håndbold, hjemmeholdet lagde for dagen mod de absolut ikke uefne jyske gæster.

36-28 vandt Roskilde efter føring på 20-14 ved pausen, og der skal være fire fredage i næste uge for, at det kan gå galt med at kvalificere sig på en af de to øverste pladser i puljespillet.

Her er Rækker Mølle det tredje hold, og de skal til Aars onsdag og have besøg af Roskilde lørdag, inden de afgørende kval-kampe mod de nuværende 1. divisionshold Odense (fra førstepladsen) eller Stoholm (fra andenpladsen). Slutkampene spilles ude/hjemme og en eventuel tredje kamp får Roskilde udebane i.

Roskilde var aldrig bagud mod Aars, og da Oskar Rasmussen efter ti minutters spil stjal bolden og susede ned til kontrascoring til 6-3, lå det lidt i den fortættede luft, at det ejheller ville blive en spændende affære.

14-8 hed den efter 19 minutter, hvor Aars gik over til at spille syv mod seks.

Det ødelagde lidt roskildensernes vildt bevægelige og succesrige forsvarsspil, at der var så mange folk på stregen, og gæsterne kom så relativt tæt på som 14-11, men da Rasmus Hansen tre minutter før pausen brød igennem og frækt lagde en puttebold henover hovedet på Aarskeeper Toke Hedevang til 17-12, var freden genoprettet.

Ti minutter efter pausen kom Roskilde på plus ti mål, 27-17, da Rasmus Hansen vippede til Simon Hald Kristensen - og da var sejren endegyldigt i hus.

32-23 hed den med ti minutter igen og det hele blev lidt fejlfyldt fra begge sider. Det var det halve tusinde af tilskuerne ligeglade med, for de havde en fest og tog den stående og klappende i det sidste minut.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk