12. juni 2021
Den mangeårige formand for FC Roskildes fanklub Steen Christensen (tv.) ses her, da man fik fremstillet en særlig øl hos bryggeriet Hornbeer i Hornsherred.
Den mangeårige formand for FC Roskildes fanklub Steen Christensen (tv.) ses her, da man fik fremstillet en særlig øl hos bryggeriet Hornbeer i Hornsherred.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fanklub lukker og slukker: Kan ikke genkende det mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fanklub lukker og slukker: Kan ikke genkende det mere
Opdateret 13. maj 2021 kl. 13:21
Roskilde - 13. maj 2021 kl. 13:12

Tilhængerne af FC Roskildes fodboldhold i 2. Division Øst har nu opgivet at fortsætte i organiserede form og besluttede på Kr. Himmelfartsdag, hvor den danske pokalfinale traditionelt afvikles, at lukke deres fanklub.

Fanklubben blev oprettet i juni 2014, da sympatien bølgede omkring FCR, som netop havde sikret sig oprykning til 1. Division, som var landets næstbedste række.

- Vi har opnået næsten alt, hvad vi drømte stort om fra starten, men vi kan ikke længere genkende det FCR, som vi stod sammen med i tykt og tyndt.

Der har i lang tid ikke været grundlag for en forening med betalende medlemmer, bestyrelsesmøder og generalforsamlinger, da interessen for fodboldklubben og en foreningsbaseret fanklub ikke længere er stor nok, hedder det i en udtalelse.

Bestyrelsen finder det ærgerligt med den faldende interesse i de sidste år. Men samtidig glæder man sig over, at store dele af det netværk, der er opstået gennem de sidste syv år, stadig holder sammen og støtte alle byens fodboldhold.

Ved lukningen takker bestyrelsen alle, der gennem årene har støttet FCR's fanklub. En særlig tak sendes til den tidligere klubejer Bo Tue Knudsen, samt Mette Refsgaard i klubbens daværende administrationen for altid at have støttet til fanklubben fra dag ét.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk