18. januar 2019
Butikschef Joy-Ann Nykjær Zander og de øvrige medarbejdere i rollespilsbutikken Fanatic arbejder på højtryk for at blive klar til åbningen i Algade 36. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Butikschef Joy-Ann Nykjær Zander og de øvrige medarbejdere i rollespilsbutikken Fanatic arbejder på højtryk for at blive klar til åbningen i Algade 36. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fanatic-flytning skal skabe liv i bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fanatic-flytning skal skabe liv i bymidten
Roskilde - 10. august 2018 kl. 16:22
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 14 år i Roskilde tager rollespilsbutikken Fanatic springet ind på byens hovedstrøg og åbner lørdag den 11. august på adressen Algade 36. Når de fleste butikker flytter, er det for at få en bedre placering og mere plads. I Fanatics tilfælde giver flytningen til Algade kun to kvadratmeter mere end i Grønnegade.

arrow Læs også: Harry Potter-sminkør skal udsmykke rollespilsbutik

- Men i Grønnegade havde vi kun ét stort rum, så når der kom nye varer, måtte de stå i butikken. Her har vi en kælder til vores onlineordrer, og vi slipper for at have rod i butikken, siger butiksejer Daniel Steinaa, som er spændt på, hvor meget den ny placering i bymidten vil ændre.

- Vi har altid ligget i sidegader, og kunderne har alligevel fundet os. Folk, der dyrker rollespil, finder os, uanset hvor vi ligger, siger han.

Flytningen har dog medført, at Fanatic er kommet i søgelyset hos Roskilde Handel, som ikke har været sene til at gribe muligheden.

- Roskilde Handel har bedt os at skabe liv i gågaden. Så vi vil være der med alle mulige børnevenlig aktiviteter, siger butiksejeren.

arrow Rollespil: Friskt luft og alliancer
19. februar 2018 kl. 10:24 Opdateret: kl. 10:24
arrow Legebarnet trumfer businessmanden
13. juni 2014 kl. 15:54 Opdateret: kl. 08:29

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk