17. oktober 2019
Foto: Mik
Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Falck-skandale får store dele af bestyrelse til at trække sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Falck-skandale får store dele af bestyrelse til at trække sig
Roskilde - 16. april 2019 kl. 18:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faglige Seniorer Midtsjælland har fået ny formand og ny bestyrelse som følge af, at landsklubbens direktør Palle Smed har været involveret i Falck-Bios sagen fra Sønderjylland. Da sagen blev kendt, valgte nogle bestyrelsesmedlemmer at udtræde af sektionens bestyrelse med det samme, mens andre meddelte, at de ikke ville genopstille på næste repræsentantskabsmøde, den 11. april.

Det skete i protest mod, at man ikke fandt, at hovedbestyrelsen har behandlet sagen på en tilfredsstillende måde.

»Sektionen har med stor bekymring set virkningen af direktør Palle Smeds involvering i skandalen omkring Falcks kampagne mod Bios. I Sektionen mener vi, at med det image kan vi ikke have tiltro til, at Palle Smed fortsætter som direktør for Faglige Seniorer. En stor del af Sektionsbestyrelsen er ikke i tvivl. De har straks stoppet enhver samarbejde med Faglige Seniorer på grund af manglende tiltro til Palle Smed,« hedder det i en udtalelse fra repræsentantskabsmødet.

Samlet set trak omkring totredjedel af bestyrelsen sig. I forvejen havde Faglige Seniorer Midtsjælland været igennem en turbulent tid, da sektionen sidste år skiftede formand fra Erik Hein til Flemming Andersen. Sidstnævnte stoppede allerede efter to måneder og blev afløst af næstformand Grayham Foley, som nu også har trukket sig.

Ny formand er i stedet Jorun Bech, mens Anne-Grete Winding blev valgt til kasserer. Posten som næstformand er ikke blevet besat, men med tre nye bestyrelsesmedlemmer er der nok folk til, at sektionen kan fortsætte. Den ny bestyrelse står dog over for en stor opgave med at få genstartet de aktiviteter, der gik i stå, da de tidligere medlemmer af bestyrelsen nedlagde deres hverv.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk