19. oktober 2018
SONY DSC
SONY DSC
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fakta lukket efter fund af mus og ekskrementer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fakta lukket efter fund af mus og ekskrementer
Roskilde - 15. november 2017 kl. 12:56
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

» Vi har desværre besøg af mus i vores Fakta butik. Det gør at vi bliver nødt til at holde butikken lukket, indtil vi har fanget og dræbt bæsterne og fået gjort rent efter dem. Vi holder som minimum lukket onsdag og torsdag. Vi håber på jeres forståelse og vil gøre alt for at åbne igen så hurtigt som det er muligt«.

Sådan meldte Fakta i Ågerup ud på deres facebookside tirsdag aften.

DAGBLADET har talt med butikschef Daniel Posin for at høre nærmere om sagen.

- Vi har fundet både ekskrementer og to mus i fælder. De har været både på vores lager og i selve butikken, og så kan vi naturligvis ikke holde åbent. Folk skal kunne stole på, at de trygt og sikkert kan handle i butikken, siger Daniel Posin, som har været butikschef i cirka to år, til DAGBLADET Roskilde.

Fundene blev gjort tirsdag.

- Vi fandt to mus i en af vores fælder, og så lukkede vi butikken for kunder ved 15-16-tiden efter den helt faste procedure, vi har i Fakta-kæden. Vores personale blev også sendt hjem, forklarer han.

Musene er ifølge butikschefen kommet ned gennem taget.

- De er kommet ind gennem taget og har været rundt på vores loft. Derfor har vi allerede nu håndværkere i butikken, som er i gang med at lave udbedringer, så vi får stoppet musene adgang ad den vej.

Daniel Posin understreger, at kunder, der har handlet i butikken, ikke skal være bekymrede for at bruge de varer, som de har købt i butikken.

- Der er intet, som indikterer, at der skulle være grund til det. Du kan være vist på, at vi havde meldt det ud som det første, hvis det var tilfældet, siger han.

Nu går jagten så på at finde eventuelt yderligere mus i butikken. Det sker efter den gængse metode med at strø mel ud på gulvet og så tjekke efter musespor i melet den følgende morgen.

Som sagt holder butikken som minimum lukket i dag og i morgen.

- Det er for tidligt at sige, om vi åbner fredag. Det ved vi tidligst noget om i morgen eftermiddag. Vi skal have et helt klart go fra både skadedyrsbekæmpere og rengøringshold, før vi åbner, siger Daniel Posin.

Dermed er det også usikker om indkøbsbussen, som kører med ældre fra lokalområdet og til butikken, kommer til at køre til Fakta på fredag.

Fakta i Ågerup er langt fra den eneste butik i vores lokalområde, som har døjet med skadedyr dette efterår.

Super Brugsen i Trekroner og SuperBest i Svogerslev har også måttet holde lukket i et par dage, fordi der var konstateret skadedyr i de to butikker.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk