19. oktober 2019
Den tidligere Fakta i Trekroner blev i marts omdøbt til Coop Hverdag som en del af et forsøg. Navneskiftet har dog ikke forhindret, at butikken har haft problemer med rengøringen. Foto: Lars Ahn Pedersen
Den tidligere Fakta i Trekroner blev i marts omdøbt til Coop Hverdag som en del af et forsøg. Navneskiftet har dog ikke forhindret, at butikken har haft problemer med rengøringen. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fakta får bøde efter tre indskærpelser på stribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fakta får bøde efter tre indskærpelser på stribe
Roskilde - 08. oktober 2019 kl. 12:56
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kniber gevaldigt med at holde ordentligt rent i den tidligere Fakta i Trekroner, der siden marts har heddet Coop Hverdag.

arrow Læs også: Bøde for lune deller i delikatessen

Så stort er problemet, at Fødevarestyrelsen nu tre gange i træk har givet indskærpelser, og derfor har forretningen nu fået en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner.

Indtil 12. juni blev kunderne i forretningen ellers mødt med en glad smiley, men den forsvandt, da en kontrollant fra Fødevarestyrelsen kunne konstatere, at der var snavset, blandt andet i bake-off-køkkenet, i køleskabe blev der fundet indtørret brunlig væske, og på døre til køle- og fryserum er der mørke belægninger af ældre dato.

I midten af august var der genbesøg. Det førte til endnu en indskærpelse og en bøde. Gulvet i kølerum var ganske vist blevet vasket, men kun vise steder og i snavset vand, og ser var indtørrede spildte væsker på gulvet. Virksomheden lovede, at der blev gjort noget ved tingene med det samme.

Senest blev forretningen kontrolleret den 25. september - med samme nedslående resultat. I køleskabet med pålæg var der mørke plamager, kaffeautomaten var uhumsk, flere steder var der stadig snavs på gulvet, og låger til skabe med fødevarer var fedtede.

Virksomhedens svar var, at »det ordner vi, vi begynder med det samme« - men det ændrer ikke ved, at der denne gang blev givet en bøde på 10.000 kroner.

arrow Restaurant med lunken fisk får sur smiley
02. juni 2019 kl. 08:04 Opdateret: kl. 16:31
arrow Bager får bøde og sur smiley
24. maj 2019 kl. 08:40 Opdateret: kl. 08:40
arrow Glad igen: Gammel mad væk fra hylderne
01. maj 2019 kl. 13:28 Opdateret: kl. 12:02
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk