19. oktober 2018
Der er kommet bedre styr på skolekørslen af fysisk og psykisk handicappede børn. I hvert fald er der færre klager over leverandøren. Foto: Bjørn Armbjørn
Der er kommet bedre styr på skolekørslen af fysisk og psykisk handicappede børn. I hvert fald er der færre klager over leverandøren. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Færre klager om skolekørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Færre klager om skolekørsel
Roskilde - 07. december 2017 kl. 14:29
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skolekørslen af børn med handicap er kommet på nogenlunde ret køl igen, efter en klageregn i november fik skole- og børneudvalget i Roskilde Kommune til at reagere med krav om, at det kommunale kørselskontor og den private transportør fik rettet op.

Ifølge en mundtlig redegørelse, udvalget har fået fra forvaltningen, oplever skolebørnene ikke længere problemer med manglende afhentning og for lange ture i samme grad.

- Meldingerne er, at der er taget hånd om de problemer, der er bragt op, og antallet af klager er nedadgående, siger Jette Tjørnelund (V).

Skole- og børneudvalget har alligevel også bedt om en skriftlig redegørelse.

For selvom det går bedre, kommer der stadig klager hver uge, men ikke 20 på en uge, som da det stod allerværst til før efterårsferien.

- Det er til at have med at gøre, men det er ikke acceptabelt, for vi skal helst have nul klager. Vi er nede i et leje, hvor de har strammet sig kraftigt an, siger udvalgsformand Claus Larsen (S).

Til nytår er han ikke længere i skole- og børneudvalget, men de tiblageværende og nye medlemmer vil følge udviklingen i skolekørslen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk