24. februar 2020
Tina Koop er forstander for FOF Køge Bugt, der begynder at tilbyde aktiviteter i Roskilde, som i forvejen dækkes af FOF Midtsjælland.
Tina Koop er forstander for FOF Køge Bugt, der begynder at tilbyde aktiviteter i Roskilde, som i forvejen dækkes af FOF Midtsjælland.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FOF Køge Bugt går ind i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FOF Køge Bugt går ind i Roskilde
Roskilde - 08. november 2019 kl. 06:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FOF har allerede en afdeling i Roskilde i FOF Midtsjælland, men det forhindrer ikke FOF Køge Bugt i også at begynde at have aktiviteter i Roskilde-området. I første omgang bliver det med bevægelseshold under ledelse af Karina Juul Folsing, der i forvejen er kendt i Roskilde.

- Vi starter stille og roligt op med Karinas hold i Groove Dance, God Morgen Groove, Groove og Gotved, samt Mindful Walking, siger Tine Koop, forstander for FOF Køge Bugt, der oplyser, at undervisningen i Groove, der kører fra januar til og med maj, foregår i aftenskolernes hus på Kildegården i Roskilde.

Senere vil der også blive sat sproghold og seniorhøjskole op, ligesom det er planen, at de mange foredrag med kendte danskere, også skal komme Roskilde-borgerne til glæde.

- Vi kommer ikke bragende ind i Roskilde. Der er forskel på landets kommuner, hvad der er attraktivt og mindre attraktivt, og derfor stikker vi altid en finger i jorden for at vejre stemingen, inden vi går i luften, siger Tine Koop.

FOF Køge Bugt udsender to gange årligt et stort katalog med de forskellige hold og arrangementer, og i forårskataloget, der udkommer lige efter nytår, bliver der også plads til de hold og arrangementer, der har fokus på netop Roskilde.

Bestyrelsen i FOF Køge Bugt består af repræsentanter fra de kommuner, som FOF Køge Bugt dækker, og i forbindelse med FOF Køge Bugts indtræden i Roskilde er gruppeformand for De Konservative, byrådsmedlem Lars Lindskov, blevet indvalgt i bestyrelsen. Afdelingen, der har hovedsæde i Køge, dækker nu Stevns, Køge, Solrød, Greve, Ishøj, Lejre og Roskilde.

DAGBLADET har været i kontakt med FOF Midtsjællands formand Claus Andersen, som ikke var bekendt med FOF Køge Bugts planer for Roskilde og ikke umiddelbart har nogle kommentarer til dem.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk