20. november 2017
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Roskildes stime stoppede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Roskildes stime stoppede
Opdateret 22. oktober 2017 kl. 17:41
Roskilde - 22. oktober 2017 kl. 16:22
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den personlige statistik for Rasmus Monnerup med maksimumpoint for FC Roskilde som cheftræner røg sig en sen tur i søndagens hjemmekamp i 1. division mod FC Fredercia, der fik 1-1 via først mål af Mikkel Thygesen og siden Anders Holvad.

To gange tæt på for Morten Nielsen inden for de første to et halvt minut lovede godt for underholdningsværdien, men FC Roskilde kom på andre tanker, skruede tempoet ned og lod lige så stille og roligt gæsterne komme med i spillet.

Det skete der ikke alverden ved foran endsige i de to felter, da indlæggene savnede den sidste enten fart eller præcision, og da de respektive forsvar var påpasselige ved fire hjørnespark til hvert hold før pausen.

Her stod der logisk nok 0-0, men Roskilde burde have været foran, for fire minutter i te »chippede« Valon Ljuti bolden i feltet i højre angrebsside - lige til Mikkel Thygesen, der havde frit løb mod mål, men fra et par meters afstand ikke formåede at passere Alexander Nybo, der gjorde sig bred ved nærmeste stolpe.

Thygesen kom som indledningsvis nævnt på tavlen, og næsten logisk nok takket være Mathias Gehrt, der var en evig uro på højrekanten.

Et dusin minutter efter pausen spillede Gehrt 1-2 med Daniel Stenderup oppe ved Fredericias felt, og efter et lille træk tilbage i banen lagde han så behersket bolden ind midt for mål, hvor Thygesen satte panden på og dirigerede op under overliggeren uden for Nybos rækkevidde.

Bare halvandet minut senere havde Morten Nielsen alle muligheder for at øge til 2-0 på en friløber, men han var lidt for rolig og Frans Putros nåede hjem og redde kastanjerne fra at brænde på.

I stedet satte østjyderne jagten ind på udligning, og just indskiftede Dennis Høegh var tæt på med godt 20 minutter igen med et præcist skud fra venstre i feltet til modsatte stolpe, hvor Frederik Schram fint nåede ned og fiste bolden væk.

Og de var tæt på igen med seks ordinære minutter tilbage, da Anders Holvad i højre side af feltet løftede bolden over Frederik Schram, der måtte takke nærmest hele sin overligger for at tage fra.

I sidste ordinære minut gik den imidlertid ikke længere. Et Fredericia-hjørnespark fra højre side blev sendt i bagrummet, og her stod Anders Holvad klar til lige at få bolden nogenlunde under kontrol og så sende den fladt i mål til slutfacit 1-1 mellem benene på venner og fjender.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk