22. september 2019
Emil Nielsen bringer FC Roskilde foran 2-0. Foto: Jeppe Lodberg
Emil Nielsen bringer FC Roskilde foran 2-0. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Roskilde fik luft med sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Roskilde fik luft med sejr
Opdateret 24. marts 2019 kl. 19:58
Roskilde - 24. marts 2019 kl. 17:18
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det holdt til tider hårdt, men det holdt, da FC Roskilde »hjemme« på Gentofte stadions kunstgræs søndag havde besøg af Thisted, der blev sendt hjem med et 2-1 nederlag og en lille isolering som bundproppen i 1. division.

FC Roskilde for sin del skabte yderligere luft til stregen, så der nu er fire point ned til FCR-cheftræner Christian Lønstrups tidligere klub, Helsingør.

407 tilskuere var mødt frem i det fine søndagsvejr i Gentofte, og de syv af dem bag det ene mål vejrede morgenluft fra kampens start, for den tilhørte helt og aldeles gæsterne.

I løbet af fem minutter havde Thisted spillet sig til tre småfarlige hjørnespark, og værterne havde absolut ingen ro på kuglen.

Efter godt ti minutter havde specielt Patrick Da Silva dog fået greb om spillet, og det var også ham, der havde en fin mulighed efter 17 minutter, da han strøg den direkte vej mod mål. Men fint returløb af Thisted forhindrede en scoring.

Den kom så to minutter efter, da Younes Bakiz trak i feltet i højre side og fra en komplet umulig og spids vinkel alligevel valgte at trykke af. Småkage, sagde det, da bolden peb op over den fremstormende keeper og klinede sig ind under overliggeren.

Dén - tværribben - var med FC Roskilde igen efter 27 minutters spil, da Emil Nielsen udnyttede et forsvarskiks til at komme blank foran mål omkring pletten. En brysttæmning og et los henover Thisted-keeper Mathias Rosenørn, så bolden ramte undersiden af overliggeren, slog ned og blev bokset væk.

Emil Nielsen signalerede straks, at bolden var over stregen - og han fik til de syv Thistedtilskueres udelte utilfredshed sin vilje.

2-0 - og så burde den kamp vel være lukket. Speceitl da, da roskildenserne sad på spillet frem til pausen og fortsatte dominansen efter.

Men med et kvarter igen fik Marcus Solberg reduceret, da han kom gennem roskildensernes nyetablerede femmands-forsvar og trak uden m Frederik Schram. Roskilde-keeperen var nede og have fat i støvlerne på Solberg, men han holdt balancen og trillede bolden i tomt mål til en livlig afslutning med mindre chancer i begge ender til dels at øge føringen og udligne.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk