28. november 2020
Unknown-1
gallery icon

Se billedserie

Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snurretur til spritbilist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snurretur til spritbilist
Roskilde - 27. oktober 2020 kl. 23:18
Af Steen Østbjerg

En 49-årig mand fik kvæstelser i hovedet, da den bil, han var passager i, tirsdag klokken 21.48 forulykkede på Holbækmotorvejen.

Ved rattet sad en 41-årig mand fra Taastrup, som for et par år siden er blevet frakendt retten til at føre bil i 10 år på grund af spritkørsel, og han var også fuld tirsdag aften, da han i retning mod København kort før afkørsel 11 skiftede vognbane fra anden til første.
Det gjorde han meget pludseligt og med meget lidt plads til sin rådighed. I forvejen var der nemlig en lastbil med sættevogn og en bus i første vognbane, og han nærmest kastede bilen ind imellem de to store køretøjer.

I manøvren ramte personbilen sættevognen og begyndte at snurre rundt, og højre side af personbilen ramte siden af sættevognen, inden den til sidst havnede i rabatten.

Den 41-årige slap uskadt fra uheldet, men bilens tag blev slået ned, så den 49-årige passager var teknisk fastklemt og måtte skæres fri, inden han kunne bringes til sygehuset.

Det kørekortløse chauffør kan nu se frem til endnu en tur i retten, sigtet for spritkørsel og kørsel uden førerret, men turen får også konsekvenser for bilens ejer, som den 41-årige havde lånt bilen af.

Ejeren bliver sigtet for at have overladt føringen til en person, der ikke lovligt kan føre køretøjet. Den slags må man ikke ifølge færdselslovens paragraf 65.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk