17. april 2021
Nerve Smart Systems administrerende direktør Jesper Boie Rasmussen (tv) med beviset for nomineringen til Roskilde Erhvervspris 2020, som han fik overrakt af Jesper Steen Christensen, erhvervsdirektør i Danske Bank i Roskilde. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Nerve Smart Systems administrerende direktør Jesper Boie Rasmussen (tv) med beviset for nomineringen til Roskilde Erhvervspris 2020, som han fik overrakt af Jesper Steen Christensen, erhvervsdirektør i Danske Bank i Roskilde. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervspris kommer ud af corona-hiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervspris kommer ud af corona-hiet
Opdateret 30. maj 2020 kl. 12:20
Roskilde - 30. maj 2020 kl. 12:07
Af Lars Ahn Pedersen

På denne tid af året plejer den første håndfuld nominerede til Roskilde Erhvervspris at være blevet præsenteret i DAGBLADET, men det fik coronaen sat godt og grundigt stop.

arrow Læs også: Erhvervspris har ført til flere besøg hos vindervirksomhed

Lige inden næsten alt gik i stå, var den første nominering landet hos erhvervsdirektør i Danske Bank Jesper Steen Christensen, som administrerer prisen, og der var aftalt et møde hos den nominerede virksomhed, Nerve Smart Systems. Det måtte selvsagt aflyses, og så gik der næsten to måneder, inden Nerve Smart Systems administrerende direktør Jesper Boie Rasmussen kunne modtage diplomet, der er beviset på nomineringen.

Selv føler Roskilde-virksomheden, der har udviklet et nyt system til oplagring af energi, at den er sluppet nådigt gennem coronakrisen.

- Vi har tabt lidt tid, men ikke så meget som frygtet, siger Jesper Boie Rasmussen.

15ROS PC Nytarskur.

Glaskunstneren Skak Snitker står bag denne
krukke, der følger med Roskilde Erhvervspris
2020. Foto: Per Christensen


Om erhvervsprisen
  • Roskilde Erhvervspris gives til en virksomhed i Roskilde Kommune, der i særlig grad har skabt vækst og udvikling i det lokale erhvervsliv, og som bidrager til en positiv branding af Roskilde.
  • Kandidater til prisen findes ved indstilling fra erhvervslivet i Roskilde. Alle virksomheder beliggende i Roskilde Kommune kan indstilles til prisen. Frist for indstilling er den 31. oktober 2020.
  • I november 2020 vil en udvælgelseskomité bestående af borgmester Tomas Breddam, ErhvervsForums formand Rune Tarnø, redaktionsleder på Dagbladet Roskilde Lars Ahn Pedersen og flere repræsentanter fra det lokale erhvervsliv udvælge to finalister.
  • Vinderen af prisen vil blive offentliggjort på nytårskuren midt i januar 2021, som Roskilde Kommune arrangerer i samarbejde med lokale erhvervsorganisationer. Deltagerne til nytårskuren stemmer og vælger den endelige vinder blandt de to finalister.
  • Læs mere på www.roskildeerhvervspris.dk

Samtlige 21 ansatte er stort set tilbage på kontoret på Langebjergvænget, efter at de fleste har arbejdet hjemmefra de seneste måneder.

- Det er heldigt, at det er muligt at arbejde med software og faktisk også en del hardware hjemmefra. Desuden er vi stadig i udvikling og har ikke startet noget salg endnu, siger direktøren.

I den mellemliggende periode er der indløbet yderligere to nomineringer til Roskilde Erhvervspris, der i 2019 gik til System Audio i Himmelev.

15ROS PC Nytarskur.

Roskilde Erhvervspris 2019 blev uddelt ved
Erhvervsforum og Roskilde Kommunes nytårskur
på rådhuset i januar. Her gik prisen til System
Audio, der vandt afstemningen foran Svendsen
Sport. På billedet ses fra venstre Svendsen Sports
administrerende direktør Hans Maasbøl, System
Audios stifter og udviklingschef Ole Witthøft,
erhvervsprisens tovholder, erhvervsdirektør
Jesper Steen Christensen fra Danske Bank,
og borgmester Tomas Breddam. Foto: Per Christensen


arrow De er i finalen til Roskilde Erhvervspris 2020
10. november 2020 kl. 14:39 Opdateret: kl. 13:19
arrow Tricket er at finde kundernes tidsrøver
10. oktober 2020 kl. 13:02 Opdateret: kl. 17:16
arrow Nomineret til erhvervspris: Flytning til nyt domicil gav nerver
10. oktober 2020 kl. 12:40 Opdateret: kl. 17:16
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk