20. september 2020
CPs administrerende direktør Julie Bruun fødte en datter for små to uger siden, så Roskilde Erhvervspris måtte nøjes med en andenplads, når det kom til »store begivenheder i 2019« for hendes vedkommende. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

CPs administrerende direktør Julie Bruun fødte en datter for små to uger siden, så Roskilde Erhvervspris måtte nøjes med en andenplads, når det kom til »store begivenheder i 2019« for hendes vedkommende. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervspris gik til nybagt mor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervspris gik til nybagt mor
Roskilde - 30. januar 2019 kl. 09:26
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var et stort øjeblik for CPs administrerende direktør Julie Bruun, da materialeudlejningsvirksomheden fra Viby modtog Roskilde Erhvervspris, men det var dog ikke årets største for hende personligt. For snart to uger siden blev hun nemlig mor for første gang, da hun fødte en pige.

arrow Læs også: Finalister fundet til Roskilde Erhvervspris

Graviditeten betød, at der undervejs var spænding, om hun ville være i stand til at deltage i Erhvervsforum Roskilde og Roskilde Kommunes nytårskur på rådhuset, hvor erhvervsprisen blev uddelt.

- Jeg gjorde i hvert fald mit bedste for, at det kunne lade sig gøre, sagde hun med et smil.

Erhvervsprisen består af en skulptur af billedhuggeren Søren Schaarup, men Julie Bruun afstod fra selv at holde den, da hun endnu ikke må bære tunge genstande.

- Jeg er superstolt over prisen, især fordi den kommer fra erhvervslivet. Jeg synes, det var nogle spændende virksomheder, der var nomineret, og det viser, hvor bredt erhvervslivet er i kommunen, siger hun.

Det var første gang, at Roskilde Erhvervspris blev uddelt i sin nuværende form, og tovholder Jesper Steen Christensen fra Danske Bank erklærede sig tilfreds med forløbet. Der kom 12 nominerede, og ud af dem valgte en udvælgelseskomité to virksomheder, som gik i »finalen«, hvor deltagerne i nytårskuren fik mulighed for at stemme på en vinder.

CP var oppe imod arkitektfirmaet Cornelius Vöge fra Roskilde, og ifølge Jesper Steen Christensen var det ganske få stemmer, der adskilte de to finalister. Begge kan ud over æren se frem til at få en middag i Danske Banks middelalderkælder.

Roskilde Erhvervspris uddeles også i 2019, hvor prisen er en krukke af keramikeren Lene Regius.

Der er mulighed for at læse mere om prisen og indstille kandidater på hjemmesiden www.roskildeerhvervspris.dk

arrow Svendsen Sport lever videre uden Svendsen
20. juli 2019 kl. 07:32 Opdateret: kl. 17:30
arrow Højttalerfirma er første nominerede til erhvervspris
15. februar 2019 kl. 13:17 Opdateret: kl. 11:57
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk