17. april 2021
Erhvervsdirektør Jesper Steen Christensen (tv) fra Danske Bank var forbi Ibsen El-anlæg A/S for at overrække beviset for nomineringen til Roskilde Erhvervspris til ejerne Søren og Poul Ibsen (th). Foto: Lars Ahn Pedersen
Erhvervsdirektør Jesper Steen Christensen (tv) fra Danske Bank var forbi Ibsen El-anlæg A/S for at overrække beviset for nomineringen til Roskilde Erhvervspris til ejerne Søren og Poul Ibsen (th). Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervspris: Det ser lyst ud for Ibsen El-anlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervspris: Det ser lyst ud for Ibsen El-anlæg
Roskilde - 19. oktober 2019 kl. 12:09
Af Lars Ahn Pedersen

Det går godt for el-branchen for tiden, og det kan mærkes hos Ibsen El-anlæg A/S, som er blandt de nominerede til Roskilde Erhvervspris.

arrow Læs også: Erhvervspris: - Man kan ikke tillære sig ordentlighed

- Vi har flere solcelleprojekter i ordre, og så mange har vi ikke haft siden de gode år i nullerne før finanskrisen, siger direktør Poul Ibsen, som dog forudser, at der er roligere tider i vente for branchen.

- Derfor er det vigtigt at passe sine gamle kunder og ikke forsømme dem, fordi der er travlt, for det er dem, man skal tilbage til, når det bliver dårligere tider, siger han.

Medejer Søren Ibsen tror dog ikke, at det bliver så slemt, og det skyldes omstillingen til grøn energi og regeringens målsætning om en CO2-reduktion på 70 procent.

- Jeg er ikke bange på el-branchens vegne. Vi har godt fat i den grønne del af omstillingen, og vi får meget at lave, hvis vi skal leve op til regeringens målsætning, og branchen får så travlt, at der er arbejde til de næste 20 år. Problemet bliver mere at finde kvalificeret arbejdskraft, siger han.

arrow Det regner med priser ned over Skjoldby & Co.
01. november 2019 kl. 17:41 Opdateret: kl. 11:14
arrow Nomineret igen: Slagter Frimann vil blive ved med at overraske
01. september 2019 kl. 07:17 Opdateret: kl. 18:22
arrow Vinhandel nomineret til erhvervspris: Klarer sig fint uden netbutik
18. august 2019 kl. 10:11 Opdateret: kl. 18:39
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk