23. september 2021
Formanden for Erhvervsforum, advokat Rune Tarnø, på talerstolen i Guldaldersalen.
Formanden for Erhvervsforum, advokat Rune Tarnø, på talerstolen i Guldaldersalen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsforums formand: Mere omsætning i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsforums formand: Mere omsætning i Roskilde
Opdateret 15. juni 2021 kl. 10:05
Roskilde - 14. juni 2021 kl. 09:49

- Når de lokale virksomheder i Roskilde handler med hinanden, fordi man har skabt et stærkt netværk, hvor mange mødes, så skaber det lokal udvikling.

Sådan er et af de vigtige forål med vores organisation, forklarede formanden for Erhvervsforum, advokat Rune Tarnø, da organisationen holdt generalforsamling i en fyldt Guldaldersal på Prindsen.

- Vi omfavner både de små nystartede virksomheder og større og mere veletablerede firmaer, der har mange års historie. Vi favner entreprenørvirksomheden, IT-konsulenterne, bageren, handelslivet i Byymidten, kultur samt byens mange oplevelses-udbydere. Detil kommer uddannelses-institutioner som RUC, Zealand mfl.

- Erhvervsforum har medlemmer i bymidten, langs Københavnsvej, i Viby, Jyllinge og geografisk omfavner vi hele Roskilde Kommune, fremhævede formanden.

- Dermed hviler vores organisation på et bredt, mangfoldigt og stærkt fundament, hvilket samtidig giver gør os til en stærk organisation med et utal af kompetencer blandt medlemmerne. Det kan- og bør vi alle trække på i hverdagen - også når vi handler med hinanden i Roskilde, pointerede Rune Tarnø.

- Jo flere medlemmer, jo flere brancher og forskellige kompetencer, der samles hos Erhvervsforum, desto nemmere kan vi skabe meromsætning, viden og erfaring til vores medlemmer. Dette vigtige fundament er en afgørende styrke for hele erhvervs- og foreningslivet i Roskilde.

Flere medlemmer
Rune Tarnø kunne i sin beretning oplyse, at organisationen har haft tilgang af flere medlemmer i det sidste år, så tallet nu nærmer sig 600.

Ellers havde det seneste år i høj grad handlet om corona, hvor foreningen har hjulpet en række medlemmer med at finde rundt i de mange regler for at kunne få støtte eller kompensation.

Hidtil har organisation for Roskilde Komune udført opgaven med at lave erhvervsfremme og støtte iværksættere. Denne opgave vil Erhvervsforum nu byde på igen for at fortsætte dette arbejde.

Bestyrelsen
Efter generalforsamlingen består bestyrelsen nu af:

Rune Tarnø (Formand)
Mette Bach Glitzky

Peter Schwalbe
Søren Nayberg
Morten Bo Berthelsen

Lars Månson Sloth
Jesper Steen Christensen

Suppleanterne er:
Jørgen Lauritzen

Christine Dehn
Rikke Thorbjørn

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk