25. juni 2021
Formanden for Erhvervsforum Rune Tarnø taler ved organisationens generalforsamling.
Formanden for Erhvervsforum Rune Tarnø taler ved organisationens generalforsamling.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsforum:En god by for iværksættere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsforum:En god by for iværksættere
Roskilde - 09. juni 2021 kl. 13:33

Roskilde er blevet en af landets bedste byer for iværksættere, hvor mange nye folk har lyst til at starte egen virksomhed.

Denne kendsgerning markeres af Erhvevsforum ved den kommende generalforsamling 14. juni i Guldaldersalen på Prindsen, hvor der præsenteres en ny bog med en række gode råd til iværksættere.

Den bliver præsenteret af organisationens direktør Martin Sattrup.

Ved generalforsamling aflægger formanden, advokat Rune Tarnø, beretning om det vanskelige år, som det lokale erhvervsliv har været gennem under den lange corona-lukning.

Men Roskilde er heldigvis sluppet nogenlunde igennem, og virksomhederne i Roskilde-området har været blandt de bedste til at bruge de hjælpe-pakker, som regering og Folketing er kommet med.

Samtidig vil Rune Tarnø tale om, hvad de lokale virksomheder nu vil prioritere, og hvordan det går med samarbejde i forhold til kommunen og andre lokale aktører.

Interessen for at deltage har været så stor, at der nu meldes om fuldt hus i Guldaldersalen, hvor der pga. corona-reglerne i øjeblikket kun må lukkes 92 mennesker ind.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk