21. oktober 2021
Byrådsmedlem Lars Lindskov er formand for Roskildes Erhvervsudvalg, der kom med den enstemmig indstilling, om at Erhvervsforum skal fortsætte med sine opgaver for kommunen. (Foto: Kim Rasmussen)
Byrådsmedlem Lars Lindskov er formand for Roskildes Erhvervsudvalg, der kom med den enstemmig indstilling, om at Erhvervsforum skal fortsætte med sine opgaver for kommunen. (Foto: Kim Rasmussen)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsforum får ny kontrakt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsforum får ny kontrakt
Roskilde - 22. september 2021 kl. 11:58

Erhvervsforum Roskilde får den nye kontrakt for de næste fire år med kommunen om at lave erhvervsfremme og hjælpe nye iværksættere i gang.

Organisationen, der har over 500 større og mindre virksomheder i hele Roskilde Kommune, som medlemmer har også stået for denne opgave gennem de seneste år,

Opgaven har været i udbud og flere havde afgivet bud på at udføre denne indsats.

De forskellige tilbud er først vurderet i byrådets Erhvervsudvalg, hvor der både er repræsentanter fra byrådet og en række lokale erhvervs-organisationer samt Roskildes fagbevægelse. Herfra var indstillingen enstemmig, om at Erhvervsforum var kommet med det bedste bud.

Onsdag formiddag blev sagen også behandlet i byrådets centrale økonomiudvalg, der består af alle de valgte partiers ledere. Her var beslutningen ligeledes enstemmig.

I forbindelse med accepten af tilbuddet fra Erhvervsforum fremhæves dog også, at indsatsen skal udvikles i forhold til det, der er foregået gennem årene.

- Vi har arbejdet målrettet for at skabe vækst og muligheder for erhvervslivet i Roskilde de seneste fire år. Vi har derfor behov for en dygtig og kompetent samarbejdspartner, der kan varetage erhvervsservicen, så vi fortsætter den gode udvikling, siger borgmester Tomas Breddam.

Formanden for Erhvervsudvalget Lars Lindskov er også glad for at samarbejdet med Erhvervsforum:

- Jeg er glad for, at vi kan fortsætte det gode samarbejde, der skal sikre hjælp til iværksættere og mindre virksomheder, som vi har med Erhvervsforum,

- I 2020 var Roskilde en af de kommuner i Danmark, der skabte flest nye jobs, selvom store dele af erhvervslivet har haft det rigtig svært. Det skyldes selvfølgelig først og fremmest, at vi i Roskilde har rigtig mange dygtige virksomheder.
- Men det skyldes også, at vi ikke har en eller to brancher, som erhvervsmæssigt fylder det meste. Vi har mange mindre virksomheder, som er bredt fordelt på mange forskellige brancher.

Erhvervsforum har siden 2013 i samarbejde med Roskilde Kommune drevet den basale erhvervsservice.

Direktør Martin Sattrup fra Erhversforume var selvfølgelig lykkelig for beslutningen, som betyder, at han nu kan videreføre sin organisation og udvikle det arbejde, som han har sat facon på på siden sin ankomst til Roskilde.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk