2. august 2021
Erhvervsforums chefkonsulent Allan Lyhne og bestyrelsesformanden for Erhvervsforum Rune Tarnø i firmaet We Love Videos studie i Algade, hvorfra generalforsamlingen blev streamet.
Erhvervsforums chefkonsulent Allan Lyhne og bestyrelsesformanden for Erhvervsforum Rune Tarnø i firmaet We Love Videos studie i Algade, hvorfra generalforsamlingen blev streamet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsforum: Roskilde skal være nummer et til iværksættere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsforum: Roskilde skal være nummer et til iværksættere
Roskilde - 29. maj 2020 kl. 18:12

Erhvervsforum Roskilde oplevede i 2019 en nettostigning i antal medlemmer på 19 procent. Det fortalte formand Rune Tarnø i sin beretning på foreningens generalforsamling i fredags, der grundet forsamlingsforbuddet blev gennemført med livestreaming fra firmaet We Love Videos studie i Algade.

arrow Læs også: Nye tal på erhvervslivets tab: 45 procent har tabt mere end halvdelen af omsætningen

- Det er også vores ambition, at Roskilde skal være Danmarks bedste iværksætterkommune. Når vi i dag sammenligner os med andre kommuner, så har vi et stærkt udgangspunkt. Men skal vi nå vores ambition, så kræver det et stærkt samarbejde blandt alle de lokale aktører, og det vil vi i Erhvervsforum gerne være med til. Derfor finder vi det vigtigt, at fokus på iværksætteri også vil være en del af kommunens nye erhvervsstrategi. Som kommunens officielle partner på støtte og rådgivning til iværksættere og med omkring 100 medlemmer, der selv er eller har en baggrund som iværksætter, så har vi alle forudsætningerne for at gøre det. Og vi har viljen til at sætte handling bag ordene, sagde Rune Tarnø.

Han blev genvalgt til bestyrelsen for en toårig periode sammen med bestyrelsesmedlemmerne Peter Schwalbe, Mette Bach Glitzsky og Lars Sloth, der også var på valg. Den tidligere formand, Kasper Bæk, der sidste år blev valgt for en toårig periode, ønskede at udtræde af bestyrelsen, da han er blevet direktør for Handelsbanken i Køge. I stedet blev Jesper Steen Christensen valgt for en etårig periode.

Som suppleanter blev Julie Bruun genvalgt for en etårig periode. Thomas Gottlieb og Jacob Bøg ønskede ikke at genopstille, og i stedet blev

Tommy Krabbe og Jørgen Lauritsen valgt for en etårig periode. Alle valgte bestyrelsesmedlemmer og kandidater var foreslået af bestyrelsen og blev enstemmigt valgt.

arrow Krisen åbner øjnene for nye digitale muligheder
25. marts 2020 kl. 14:08 Opdateret: kl. 13:32
arrow Erhvervsforum får ny direktør med bred erfaring
21. februar 2020 kl. 11:19 Opdateret: kl. 11:19
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk