22. oktober 2019
Tidligere Spar Nord-direktør Kasper Bæk kan fortsat være formand for Erhvervsforum Roskilde, fordi det er muligt at være personligt medlem af foreningen. Foto: Kenn Thomsen
Tidligere Spar Nord-direktør Kasper Bæk kan fortsat være formand for Erhvervsforum Roskilde, fordi det er muligt at være personligt medlem af foreningen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsformand er personligt medlem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsformand er personligt medlem
Roskilde - 25. juni 2019 kl. 16:39
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om Kasper Bæk har forladt posten som direktør i Spar Nord i Roskilde, er han fortsat særdeles aktiv i mange sammenhænge i byen, og sådan bliver det efter alt at dømme ved med at være i en rum tid.

I Erhvervsforum Roskilde, hvor Kasper Bæk er formand for bestyrelsen, er han overgået til at være personligt medlem og har bestyrelsens opbakning til at fortsætte som formand. Han er først på valg til bestyrelsen i 2021.

Også kommunens udvalg for vækst, erhverv og globalisering (uveg) vil nyde godt af Kasper Bæks bidrag i den kommende tid.

Uveg består af fem politikere og 10 medlemmer, som er udpeget af erhvervslivet, og ét af disse udpeges af Erhvervsforum Roskilde - og i Erhvervsforum Roskilde er det den til enhver tid siddende formand, som indtager organisationens sæde i uveg.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk