12. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsfolk skal forny foreningslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsfolk skal forny foreningslivet
Opdateret 09. juli 2014 kl. 15:19
Roskilde - 09. juli 2014 kl. 15:16

En ny form for konkurrence mellem foreninger skal bidrage til at udvikle nye ideer til, hvordan frivilligt arbejde bliver mere synligt og effektivt.

Konkurrencen, som Frivilligcenter Roskilde er i færd med at planlægge, involverer tre teams bestående af bl.a. erhvervsfolk, foreningsfolk og politikere. Hvert team får én forening, som de skal arbejde med at brande og udvikle, hvorefter et dommerpanel skal finde en vinder. Den sande vinder bliver dog foreningslivet som helhed, fordi resultaterne gerne skulle kunne bruges af alle. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Ved at sætte folk sammen, der tænker forskelligt, håber vi, der bliver udviklet nogle nye ideer til, hvordan en forening kan blive mere synlig, og så håber vi, at det er nogle ideer, der også kan bruges i andre foreninger, siger projektmedarbejder i Frivilligcenter Roskilde, Susanne Stilling Frederiksen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk