22. september 2021
Kim Ivan Nielsen (tv) er blevet ansat som produktionsdirektør hos entreprenøren Gorm Hansen A/S i Roskilde. Her ses han sammen med administrerende direktør Morten Hovmøller. Foto: Gorm Hansen A/S
Kim Ivan Nielsen (tv) er blevet ansat som produktionsdirektør hos entreprenøren Gorm Hansen A/S i Roskilde. Her ses han sammen med administrerende direktør Morten Hovmøller. Foto: Gorm Hansen A/S
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Entreprenørfirma opretter ny direktørstilling for at sikre fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Entreprenørfirma opretter ny direktørstilling for at sikre fremtiden
Roskilde - 05. juli 2021 kl. 09:38

Entreprenørfirmaet Gorm Hansen A/S i Roskilde har udvidet ledelsesorganisationen med Kim Ivan Nielsen, der per 1. juli er tiltrådt i en nyoprettet stilling som produktionsdirektør.

arrow Læs også: Det blev i familien - men bare i en anden familie

Kim Ivan Nielsen kommer fra CG Jensen, hvor han har varetaget stillingen som projektchef. Tidligere har han haft forskellige ledelsesstillinger hos Malmos A/S og NCC. Nu får han til opgave at være med til at udvikle Gorm Hansen A/S yderligere.

- Jeg glæder mig over at være en del af en sund virksomhed, der er meget lokalt forankret og generelt er meget veletableret i branchen, siger Kim Ivan Nielsen.

Fremtidig strategi

Som produktionsdirektør bliver Kim Ivan Nielsen ansvarlig for produktionen hos Gorm Hansen A/S. Dermed er det ham, der i fremtiden vil tilrettelægge den overordnede strategi for virksomhedens produktionsarbejde.

- Mit mål er at bygge videre på den gode kultur, som mine kollegaer i løbet af årene har skabt med kvalitetsarbejde og god dialog med kunder, rådgivere og samarbejdspartnere. Derudover vil jeg arbejde mod at skabe arbejdsgange, hvor vi bedst muligt gør brug af hinandens kompetencer, lyder det fra den nye produktionsdirektør.

Perfekt match

Hos Gorm Hansen A/S er der også stor glæde over ansættelsen af den nye produktionsdirektør.

- Kim er en yderst kompetent leder med stor erfaring. Jeg er utrolig glad for at byde Kim velkommen i firmaet, og jeg er sikker på, at det er et helt perfekt match, siger administrerende direktør Morten Hovmøller.

Gorm Hansen A/S har de seneste år udviklet sig på flere parametre. Det er netop denne udvikling, der skal bygges videre på.

- Firmaet har udviklet sig godt grundet en stor indsats hele vejen rundt, og der er skabt nogle gode forudsætninger for Kim. Med Kim ombord er vi helt klar fortsat at udvikle os selv og vores forretning, siger Morten Hovmøller.

arrow Entreprenørfirma har bygget sit eget domicil
13. juli 2019 kl. 10:42 Opdateret: kl. 13:49
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk