1. august 2021
Entreprenørfirmaet Gorm Hansen er flyttet fra Vindinge til Lykkegårdsvej i Roskilde. Ejer og direktør Morten Hovmøller ses her foran det nye domicil, som virksomheden selv har opført. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Entreprenørfirmaet Gorm Hansen er flyttet fra Vindinge til Lykkegårdsvej i Roskilde. Ejer og direktør Morten Hovmøller ses her foran det nye domicil, som virksomheden selv har opført. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Entreprenørfirma har bygget sit eget domicil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Entreprenørfirma har bygget sit eget domicil
Roskilde - 13. juli 2019 kl. 10:42
Af Lars Ahn Pedersen

Efter 49 år på Øde Hastrup Vej ved Vindinge er entreprenørvirksomheden Gorm Hansen flyttet til Lykkegårdsvej i Roskilde. Her har firmaet opført et nyt, stort domicil, og ifølge ejer og direktør Morten Hovmøller er der både fordele og ulemper ved at være sin egen bygherre.

arrow Læs også: Entreprenørfirma opretter ny direktørstilling for at sikre fremtiden

- Det var lidt hårdt at bygge, samtidig med at vi skulle have forretningen til at køre. Vi skulle også gøre det på en fornuftig måde, så økonomien rykkede med, siger han.

Det var mangel på kontorplads, der førte til, at Morten Hovmøller begyndte at kigge efter ledige erhvervsgrunde, og dem fandt han på Lykkegårdsvej i den østligste ende af Københavnsvej lige før kommunegrænsen og tæt på motorvejen.

- Vi er godt placeret i forhold til motorvejen, og så kommer vi væk fra grusgravningen i Vindinge, siger han.

De to erhvervsgrunde indeholdt i forvejen en lagerhal og en kontorbygning. Sidstnævnte er blevet udbygget, og der er planer om at udvide lagerhallen til det dobbelte, når de nuværende lejere flytter ud til efteråret. Af samme grund står Gorm Hansens maskiner og materiel stadig på den gamle plads på Øde Hastrup Vej, der er lejet frem til nytår.

Gorm Hansen laver anlægsopgaver på hele Sjælland og har i Roskilde været involveret i det meste af Trekroner, Hyrdehøj, Kristiansminde, amfiteatret i Folkeparken og Hedeland. Af aktuelle opgaver kan nævnes Nærheden i Hedehusene, Muningård for Huscompagniet i Allerslev, byggemodning af Cirkusgrunden i Glostrup og fjernvarmearbejde i Ringsted.

arrow Det blev i familien - men bare i en anden familie
06. november 2020 kl. 17:07 Opdateret: kl. 13:59
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk