23. november 2017
THOMAS OLSEN
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Enige dommere: Moehr var "well done" til en semifinaleplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enige dommere: Moehr var "well done" til en semifinaleplads
Opdateret 20. marts 2017 kl. 15:18
Roskilde - 20. marts 2017 kl. 13:30
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var et enstemmigt dommerpanel, der søndag aften pegede på Roskilde-restauranten Moehr som vinder af den indledende runde mod Det Gamle Røgeri i Mosede i konkurrencen om at blive Sjællands bedste restaurant.

- Uafhængigt af hinanden fandt dommerne den samme vinder. Moehr var bedst i alle discipliner, siger dommer og initiativtager til konkurrencen, Bent Christensen.

De to restauranter blev bedømt inden for kategorierne visualitet, smag, kreativitet og matchet mellem maden og vinen. Ifølge Bent Christensen lå de to restauranter tæt, og de var især meget lige på snacksene og desserten, mens der var en lidt større forskel på for- og hovedretten.

- I og med, at det var tæt, var det også win-win. Sådan er det i en konkurrence. Ved et 800 meter-løb er det heller ikke alle, der kan se, hvem der vinder, men det kan dommerne afgøre. Derfor er der heller ikke noget at være ked af, udover at man gerne vil vinde, siger Bent Christensen, der også mener, at de to restauranter har et stykke vej op til de københavnske Michelin-restauranter.

- Men det bliver spændende i semifinalen, hvor Moehr skal op og møde Dragsholm Slot. Der får vi måske svaret på, om de er i nærheden af en Michelin-stjerne, siger Bent Christensen.

I de kommende dage bliver det afgjort, hvor og hvornår Moehr skal møde Dragsholm Slot i semifinalen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk