16. september 2019
Både børn og voksne kunne entusiastisk tage en sidste tur ned ad bakken, før plusgraderne for alvor begynder at true.
gallery icon

Se billedserie

Både børn og voksne kunne entusiastisk tage en sidste tur ned ad bakken, før plusgraderne for alvor begynder at true.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En sidste tur på skibakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En sidste tur på skibakken
Opdateret 26. januar 2015 kl. 21:22
Roskilde - 26. januar 2015 kl. 12:34
Af Daniel Niebuhr
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For dem, der følte, at skiene derhjemme ikke er blevet brugt helt flittigt, eller hvis man skulle have brug for noget ekstra træning, inden turen går til pisterne nordpå eller i Alperne, havde skibakken i Hedeland søndag åbent. Det var ikke overraskende en populær beslutning.

- Vi har vel haft en 300-400 glade mennesker herude i dag. Vi har valgt at køre til hverdagspriser, hvor normale weekendpriser er 30-40% dyrere, og vi har åbent, helt indtil folk ikke gider mere, forklarede formand for Roskilde Skiklub Kim Truesen.

Han har ikke kørt på bakken i de sidste 15 års tid, men bruger i stedet tiden og engagementet på at få det hele til at køre, så man kan give de skiglade besøgende en sidste mulighed for at køre på bakken, før det efter sigende skulle gå hen imod plusgrader og en markant mindre chance for skiløb i Hedeland før næste vinter.

Det altafgørende for en succesfuld dag på skibakken er selvfølgelig vejret. Og selvom det i løbet af de sidste par dage har drillet lidt, så var Kim Truesen ganske tilfreds med forholdene, efter den ene skiløber efter den anden først begyndte at komme ned ad bakken.

- Vejrforholdene har som sådan ikke været optimale, hvor vi har haft både nattefrost og tøvejr om dagen. Men det ser ud til at holde, og vi har også fået masser af sne i forhold til mange andre steder - hele 15 centimeter anslår vi - så lidt heldige med vejret har vi da været, forklarede han, inden dagen fortsatte med at hjælpe endnu flere glade skigæster.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk