12. maj 2021
Frivilligcenter Roskildes konkurrence »Team Up - for frivilligheden« blev afsluttet lørdag i den gamle byrådssal i Byens Hus, hvor deltagerne Ældre hjælper Ældre, Scleroseforeningen, Skolens Venner og Sct. Hans Have fortalte om udbyttet.
gallery icon

Se billedserie

Frivilligcenter Roskildes konkurrence »Team Up - for frivilligheden« blev afsluttet lørdag i den gamle byrådssal i Byens Hus, hvor deltagerne Ældre hjælper Ældre, Scleroseforeningen, Skolens Venner og Sct. Hans Have fortalte om udbyttet.
Foto: Tine Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En sejr for frivilligheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En sejr for frivilligheden
Roskilde - 01. december 2014 kl. 15:41
Af Lars Ahn Pedersen

Mens folk stimlede sammen på Stændertorvet for at se juletræet blive tændt, blev der lørdag eftermiddag sat punktum for Frivilligcenter Roskildes konkurrence »Team Up - for frivilligheden« i den gamle byrådssal i Byens Hus.

arrow Læs også: Igen: Nul kroner til Frivilligcenter

Fire lokale foreninger - Ældre hjælper Ældre, Scleroseforeningen, Skolens Venner og Sct. Hans Have - har de seneste måneder været sat sammen med erhvervsfolk, kunstnere og politikere i et forsøg på at finde nye måder at organisere sig på, hverve medlemmer og skabe synlighed.

Alle fire kunne i forbindelse med finalen fortælle, at de havde haft stor udbytte ud af deltagelsen, og på den led kan alle siges at have vundet, men da der var tale om en konkurrence, skulle der kåres en vinder, og her faldt afgørelsen ud til fordel for Ældre hjælper Ældre og deres team-deltagere.

For Scleroseforeningen blev deltagelsen også lidt af en øjenåbner. Foreningens bestyrelse består alle af personer, som selv lider af sklerose, så de har primært holdt sig til at lave arrangementer for medlemmerne. Ved at inddrage folk udefra fik man pludselig ressourcer til at sætte mere udadvendte aktiviteter i gang, og nu er der planer om at lave et stort andevæddeløb næste år, hvor der skal kastes en masse gummiænder i havnen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde

arrow Ny klub: - Vi lærer af hinanden, når vi er forskellige
04. oktober 2018 kl. 10:14 Opdateret: kl. 10:14
arrow De frivillige har overtaget Tinghuset
09. december 2016 kl. 18:09 Opdateret: kl. 17:22
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk