19. juni 2019
Sidste skoledag har de seneste år været fejret ved Paramount på Eriksvej, hvor afgangseleverne har fået lov at tage alkohol med. Den fælles fest på sidste skoledag har været afholdt siden 2006 i forskellige udgaver. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Sidste skoledag har de seneste år været fejret ved Paramount på Eriksvej, hvor afgangseleverne har fået lov at tage alkohol med. Den fælles fest på sidste skoledag har været afholdt siden 2006 i forskellige udgaver. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En ny tradition skal bygges op om sidste skoledag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ny tradition skal bygges op om sidste skoledag
Roskilde - 06. februar 2019 kl. 14:45
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er slut med en fælles fest på sidste skoledag for alle afgangselever på Roskildes skoler, og det er i det hele taget slut med alkohol på sidste skoledag. Det står klart, efter skole- og børneudvalget tirsdag besluttede at afvikle de seneste års eftermiddagsfest, hvor det har været accepteret, at eleverne har taget alkohol med.

arrow Læs også: Læsere på Facebook til byrådet: Hold nu den skolefest

Skolebestyrelser og elever på de enkelte skoler er blevet spurgt om deres holdning til sidste skoledag. Eleverne på flere skoler mener, at det skal være tilladt at drikke alkohol, og at et forbud vil blive omgået, og mange bakker op om den fælles fest, uanset om den indebærer alkohol eller ej.

Skole- og børneudvalgsformand Jette Henning (S) er på det rene med, at nogle elever ikke vil være tilfredse med politikernes beslutning om at afskaffe festen og alkoholen.

- Det handler også om at starte en ny tradition, og det er altid svært. Jeg tror på sigt, at det bliver en tradition, og det skal nok blive godt, men det er klart, at nogen i første omgang vil være utilfredse, siger hun.

.

arrow I Byrådet: Politikere vil have fælles sidste skoledag genindført
21. marts 2019 kl. 05:13 Opdateret: kl. 14:08
arrow Skoleformand står fast: Ingen fælles afgangsfest i år
19. marts 2019 kl. 05:27 Opdateret: kl. 13:38
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk