25. juni 2021
Centrumgården i Gullandsstræde er en af Fællesbageriets store ejendomme med lejligheder og butikker i Roskilde.
Centrumgården i Gullandsstræde er en af Fællesbageriets store ejendomme med lejligheder og butikker i Roskilde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En lang kø til Fællesbageriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En lang kø til Fællesbageriet
Roskilde - 09. juni 2021 kl. 18:53
Af Torben Kristensen

Roskilde Fællesbageri har en lang kø af aktionærer, der gerne venter i årevis på at komme ind i en af de attraktive lejligheder i byen. Desuden er der også stor interesse for selskabets mange butikker og andre erhvervslokaler.

Fællesbageriet er i den seneste periode blevet økonomisk konsolideret, så der har været råd til at istandsætte den store ejendom i Algade 35-39. Derefter kommer turen snart til den store ejendom på hjørnet af Støden og Ringstedgade, som også trænger til en grundig renovering efter mange år.

Både formanden Henrik Susaa og direktør Henrik Vincents er særdeles tilfreds med det resultat, som nu fremlægges ved generalforsamlingen.

- Vi har trods corona kunnet konsolidere os, så der har været råd til en stor og nødvendig renovering i Algade, som har kostet over 5 mio. kroner, fortæller de.

- Inden længe kommer vi så til Støden, hvor der bla. skal foregå en stor renovering i det tidligere diskotek.

- En del af denne store forretning er allerede lejet ud til Tvis-køkkener, og der er også god interesse for de resterende lokaler, fortæller formand og direktør.

Den økonomiske konsolidering skal også bruges til at købe flere ejendomme, der svarer til selskabets nuværende bygninger.

Flere aktionærer
Fællesbageriet får hele tiden flere aktionærer, der især køber sig ind, fordi det giver fortrinsret til en af de attraktive og ikke særligt dyre lejligheder midt i byen.

- Vores formål er fortsat at sikre gode og billige boliger midt i Roskilde til almindelige mennesker.

- Men som stor udlejer af erhvevslokaler, ser vi det også som en opgave at sikre grundlaget et godt og alsidigt handelsliv i Roskilde, fortæller Henrik Susaa og Henrik Vincents.

Af samme grund er sidstnævnte også medlem af bestyrelsen for Roskilde Handel, og da corona-epidemien brød ud gjorde han sig umage for at hjælpe sine butiks-lejere, så de ikke skulle blive slået alt for hurtigt ud af nedlukningen.

Roskilde
Fællesbageri
Roskilde Fællesbageri var oprindelig et kooperativt firma, der drev en stor brødfabrik ved Havnevej.

Efter at fabrikken lukkede, er det fortsat som et ejendomsselskab, der har en række større centrale bygninger i Roskilde. De vigtigste er:

Algade 35-39.
Støden 3
Ringstedgaded 4

Centrumgården
Hjørnet af Helligkorsvej-Fælledvej.

I alt har Fællesbageriet 130 boliger.

30 erhvervslejemål (butikker og kontorer)

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk