24. september 2021
Gagatek A/S har skiftet ejer. Fra venstre ses daglig leder Jan Bøttcher, Børge Gagatek og bestyrelsesformand Lars Bøttcher. Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Gagatek A/S har skiftet ejer. Fra venstre ses daglig leder Jan Bøttcher, Børge Gagatek og bestyrelsesformand Lars Bøttcher. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elinstallatørfirma skifter hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elinstallatørfirma skifter hænder
Roskilde - 20. januar 2016 kl. 11:17
Af Merete Jensen

Efter mere end 40 år i spidsen for elinstallatørvirksomheden Gagatek A/S i Roskilde har Børge Gagatek solgt firmaet til investorerne Lars Bøttcher, Claes Fog Bølge og Bo Søndergaard. Den lokale virksomhed har gennem årene oparbejdet et godt renommé, som bunder i service, grundighed og stabile medarbejdere. Med nye ejere ved roret er der udsigt til en øget medarbejderstab, naturligvis i takt med mængden af opgaver.

- Vi overtog officielt virksomheden den 10. januar 2016, og vi har et helt klart ønske om at føre virksomheden videre i samme ånd som før, fortæller bestyrelsesformand Lars Bøttcher, som sammen med broderen, Jan Bøttcher, havde el-installationsforretning i Roskilde fra 1986 og frem til 2000. I dag ejer Lars Bøttcher sit eget konsulentfirma, mens Jan Bøttcher bliver den daglige leder i Gagatek A/S.

- Jeg har det rigtig fint med at have afhændet forretningen, for jeg får jo stadig min gang her i firmaet. Så længe fysikken tillader det, er jeg at finde i virksomheden. Det er helt sikkert, siger Børge Gagatek grinende og tilføjer spøgende, at han nok i ny og næ tager en kajaktur i Venedig eller kaster sig på ski ned ad et bjerg.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk