31. marts 2020
Anders Ekelund er blevet ansat som serviceleder hos Bøttcher Fog i Roskilde og har klimaanlæg som sit speciale. Foto: PR
Anders Ekelund er blevet ansat som serviceleder hos Bøttcher Fog i Roskilde og har klimaanlæg som sit speciale. Foto: PR
Foto: JARVAD FOTOGRAFI
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elinstallatør opruster på indeklimaet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elinstallatør opruster på indeklimaet
Roskilde - 25. februar 2020 kl. 14:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hos el- og teknikinstallatør Bøttcher Fog A/S i Roskilde mærkes det, at det sunde indeklima er kommet i fokus både hos de private virksomheder og de offentlige kunder, som man servicerer over hele Sjælland. Derfor opruster virksomheden på dén front.

- Vi oplever øget fokus og efterspørgsel efter løsninger indenfor klimaanlæg, der både er innovative og bæredygtige. Derfor løfter vi nu vores kompetencer med en ny medarbejder, som kan sikre os en fordelagtig position i markedet, siger administrerende direktør Simon Vængebo Pedersen.

Den nye medarbejder er 36-årige Anders Ekelund, som har stor erfaring og know-how fra tidligere arbejde som selvstændig distributør af klimaanlæg og som teknisk chef for Samsung aircon-distributører.

- Klimaanlæg og alt, hvad det indebærer, er mit professionelle hjertebarn. Arbejdsmiljø og indeklima har været på virksomheders dagsorden i årevis, men det er stadig en almen misforståelse, at man kan styre indeklimaet ved konstant at åbne og lukke vinduer samt tænde og slukke for radiatorer. Det gode og behagelige miljø skabes ved en naturlig regulerende temperatur, og den viden skal udbredes og implementeres ved hjælp af kvalitetsdygtige produkter, der skaber bedre indeklima og overskud på bundlinjen, fortæller han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk